Türk Telekomun Ücretsiz 100 Mbps’ye Kadar Fiber Hızı sağlayan Roket Servisi tam olarak nedir, nasıl kullanılır?

1

Türk Telekomun "FİBERNET müşterilerimize özel bir ayrıcalık" sloganıyla yakın bir zamanda başlattığı ve halen devam etmekte olan Ücretsiz 100 Mbps’ye Kadar Fiber Hızlı Roket Servisi tam olarak nedir, nasıl kullanılır?  

temmuz temmuz (12505)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Türk Telekom Roket Servisi:

    Türk Telekomun Fibernet Müşterileri için sağladığı ayda bir defaya mahsus ücretsiz olarak kullanılabilecek 24 Saat süreli 100 Mbps’ye kadar internet bağlantısı hizmetidir.

    Koşullar:  

    • TÜRK TELEKOM ROKET servisinden uygun altyapı koşullarına sahip bireysel ve kurumsal Fiber İnternet müşterileri yararlanabilir.
    • Ücretsizdir.
    • Takvim ayı içerisinde sadece 1 defa olmak üzere 24 saat boyunca kullanılabilir.
    • Kullanım süresi 24 saattir. (Örn: 18:00 de TÜRK TELEKOM ROKET‘ten yararlanmaya başlayan bir müşterinin ertesi gün 17:59 itibari ile servisi sonlanacaktır.)
    • Adil kullanım noktasına takılmadan 100 Mbps’ye kadar fiber hızlarına ulaşılabilecektir.
    • TÜRK TELEKOM ROKET kullanım süresi olan 24 saatin sonunda müşteri faydalandığı paket ya da kampanya şartlarına geri dönecektir.
    • TÜRK TELEKOM ROKET kullanım süresi içerisinde müşterilerimizin yapacakları internet kullanımları müşterilerimize ücretlendirilmeye devam edecektir.
    • TÜRK TELEKOM ROKET servisinden tam performans almak için kablolu bağlantı denenmelidir.
    • İnternet hızı (download - upload) sonuçları bazı nedenlere göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenler, sunucunun, ev - işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router’ların performansı ve sayısı; ev-işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır. Ayrıca erişmekte olunan server’ların internet çıkışlarındaki yoğunluk veya kendi düzenlemeleri doğrultusunda getirdikleri hız kısıtlamaları, web sayfalarının yavaş açılmasını etkileyebilir.
    • TÜRK TELEKOM ROKET kullanımı süresi içerisinde müşterilerimiz, paket değişikliği; kampanya katılımı; hat dondurma işlemlerini, TÜRK TELEKOM ROKET kullanımlarını sonlandırmaları durumunda yapabileceklerdir.

    Başvuru Kanalları:

    TÜRK TELEKOM ROKET servisine Online İşlem Merkezinden, 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezini arayarak ya da "ROKET" yazıp boşluk bıraktıktan sonra "ADSL NO" yazıp 6606’ya SMS göndererek ile başvurabilirsiniz. (Örnek: "ROKET 1234567890")

    (6606’ya gönderilen kısa mesajlar, kullandığınız GSM operatörünün tarifenize göre belirlediği 1 kısa mesaj bedeliyle operatörünüz tarafında ücretlendirilir.)​

    Sıkça Sorulan Sorular:

    Türk Telekom ROKET ile ilgili sıkça sorulan sorular için tıklayın.

     

    Türk Telekom bana bir güzellik yapmalı :)

    Ve uzmanım.net'e elbette :)

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • ben zaten buna benzer bir paylaşım yaptım turansmsk10 7 yıl önce
    • Her ikisinide bir iyice oku, o şekilde karşılaştır bakalım benziyorlarmı? Neyse, bende bu Roket mevzuunu bilmiyordum, senin açtığın konudan öğrenmiş oldum. Bir araştırayım bakalım dedim nedir ne değildir? Baktım hoş bir şeymiş, uzmanım.net üyeleride faydalansın istedim. Roket Servisini öğrenmeme vesile olduğun için sağolasın :) temmuz 7 yıl önce
    • önemli değil turansmsk10 7 yıl önce

    0

    Roket sisteminden malesef hipernet kullanıcıları faydalanamıyor.Hipernet ile de çoğu kullanıcı için 100 olmasa da 70-90 mbit hızlara ulaşılabilir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol