Turkcell hizmetli Android telefon (Note 2) açılma ekranında takılı kalıyor ve bataryasıda şarj olmuyor. Mecburen sıfırlayacağız ama cihazdaki verileri, bilhassada telefon rehberi kayıtlarını kurtarmak

0

Oğlumun telefonu. Cihazda kayıtlı 500'den fazla telefon numarası varmış. Bunlar sim kart kapasitesi yeterli olmadığı için mecburen cihaz hafızasında kayıt edilmiş.

Oğlum fakülte son sınıf öğrencisi 25 yaşında delikanlı. O rehber kayıtları onun için çok önemli. Ben çok ümitli değilim ama eğer bir yolu varsa.. 

Yardımlarınızı rica ediyoruz.

temmuz temmuz (12505)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Araştırdımda, eğer senkronizasyon açık ise gmail hesabında hem allta resimde görülebileceği gibi Rehber yedeği  biçimiyle hemde ayrıca şimdiye kadar arayan ve aranan tüm numaralar -isimlerle birlikte log kayıtları olarak- yer alıyormuş. Yani çözüm bu oluyor. Fakat çocuk az önce evden çıkmış ve arkadaşına gitmiş. Bende arkadaşının telefon numarasıda olmayınca kendisine ulaşamıyor, senkronizasyonun açık olup olmadığı hususunda şu an için bilgi sahibi olamıyorum. Diliyorum bu ayar açık ve aktiftir; gmail hesabında arananlar-arayanlar kayıt altına alınmıştır. Bunun olup olmadığını yarın öğrenebileceğim.

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol