Tv izleme sitem için mobil tema

0

Tv izleme sitem için mobil tema yaptırmak istiyorum arkadaşlar bu işi layıkı ile yapabilcek hesaplı olacak birisi yada birileri varmı burda? kendiniz yapın demeyin pek hoş olmuyor dolaysıyla bende pek anlamıyorum. site adresi burası

ersanz ersanz (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Merhaba şimdi siz siteniz için bir mobil tema yaptırmak istiyorsunuz mobil tema kısmı kolaydır tabikide ama aklınızda şu olsun bir video sitesine mobil tema yaptırmak isteseniz anlarım yada bir portal sitesine bunuda anlarım ama bir tv sitesine mobil tema yapılamaz benim bildiğim kadarıyla çünkü tv yayınları telefonlarda flash olmadıgı için ve başka birşeylerde var bunlar olmadıgı için tv yayınları çalışmaz belli başlı bir kaç tane mobil tarayıcı var onlardada izlemek çok zor şimdi siz yaptırsanız bile sitenizden kimse tv yayını izleyemez bu sebepten dolayı mobil tema yaptırmanın bir anlamı yok gibi.

    Ama yok ben temadan vazgeçtim mobil bir uygulama olsun apple storeden ve google playdan indirilsin dersen bunun oluru var gibi ama buda baya maliyetli olur kanısındayım artı tüm tv yayınlarını uygulamanın içine koyduğunuzda bunun yasal bir sorumluluğu yada yasak bir tarafı var mıdır orasınıda araştırmak gerek.

    mujdatsayar mujdatsayar (57)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Linkini vermiş olduğum sitede bu talebinizin ilanını verebilirsiniz.

      Bu isteğinizin çözümünü yanlış yerde arıyorsunuz...

      ProjeKurdu.com
       

      Not: Ben size belki yardımcı olur diye, bir öneri sundum. O sitede 30TL'ye logo yapan kişiler var. Belirttiğim sitede, bu işten anlayan kişilerle tanışıp, iletişime geçebilirsiniz. Fiyatı bu kadar dert etmeyin. (SADECE ÖNERİ)

      pinhan pinhan (142)
      9 yıl önce cevaplandı

        0

        Hocam donmadantvizle.com adlı siteye girin mobilden görün bakın izleniyormu? flash çalıştırmayan telefon sayısı kaçtır sizce?:) bu günde herkeste 2 telefon var akıllılarından hemde.

        2. yorumu yazan hocam güzel diyosunda güzel fiyat istiyolar eğer siz diyosanız fiyat vs konusuruz.

        ersanz ersanz (1)
        9 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol