Usb'deki Filmleri Oynatma Sorunu (Vestel LCD TV)

0

Merhaba arkadaşlar, Vestel 32 VH 3010 32" LCD TV var bu tv de usb film atıp seyredemiyorum. Usb deki filmleri görüyor fakat açmaya çalıştığımda "desteklenmeyen dosya" yazısı çıkıyor bazı video dönüştürücü programlarla video türünü değiştirdim mpeg 2 dışında hiçbirini açmadı. mpeg 2 çevirince açıyor ama bu şekilde de hem kalitesi düşüyor hemde filmi dönüştürmek saatlerimi alıyor bunun daha kolay yolu varmı? Bu sorunu nasıl çözebilirim.
════════════════════════
Merhaba arkadaşlar soruma ek olarak şunuda sormak istiyorum. Başka video formatlarındaki filmleri daha hızlı ve kolay biçimde mpeg 1 yada mpeg 2 video formatlarına nasıl dönüştürebilirim. bunun kolay bir yöntemi varmı? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

lion lion (595)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bildiğim kadarıyla Vestel 32 VH 3010 32" LCD televizyonlarda video türü MPEG-1 ve MPEG-2 olan videolar açılıyor. Elinizdeki videoları dönüştürmekten başka bir yol yok.

    Önerebileceğim video dönüştürme programları var. Any Video Converter ve Total Video Conventer  programlarını deneyebilirsiniz.

    damlakoc damlakoc (1391)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Cavabınız için Teşekkürler lion 8 yıl önce
    • Rica ederim, cevap işe yaradıysa çözüm olarak kabul edebilirsin. damlakoc 8 yıl önce
    • Ne yazıkki pek işime yaramadı, sorumda da belirttiğim gibi bu ve buna benzer programlarla mpeg 2'ye zaten çeviriyorum ama video boyutları yüzünden uzun sürüyor ben bu işlemi daha kısa ve kolay bir biçimde yapılabilirmi yapılırsada nasıl yapabilirim bunu öğrenmeye çalışıyorum o yüzden cevabınızı çözüm olarak kabul edemiyecem. lion 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol