VPN Unlimited nedir, nasıl kullanılır?

0

VPN Unlimited nedir?

VPN Unlimited nasıl kullanılır?

VPN Unlimited nereden indirilir?

murat murat (12492)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    VPN Unlimited nedir, VPN Unlimited nasıl kullanılır?

    VPN Unlimited şu platformlarda kullanabileceğiniz bir VPN yazılımıdır. VPN programları güvenli olarak internette gezinmek, yasaklanmış, engellenmiş sitelere girmek, hız yavaşlatmalarından kurtulmak için kullanabileceğiniz programlardır.

    VPN sisteminin asıl amacı gizlilik ve güvenliktir. VPN uygulamaları sizin isteklerinizi alır şifreler ve VPN sunucusuna iletir. VPN sunucusu sizin istekte bulunduğunuz siteden verileri çeker şifreler ve size geri yollar. Bu şekilde güvenli bir şekilde internette gezinebilirsiniz. Örneğin  siz VPN kullanarak  uzmanim.net sitesine eriştiğinizde uzmanim.net'sizin gerçek IP adresinizi bilmez. Sadece VPN sunucusunun IP adresini bilir. Bu şekilde hangi siteye girdiğiniz nerelerde gezindiğiniz VPN tarafından gizlenir.

    VPN Unlimited hangi sistemleri destekler?

    VPN Unlimited şu işletim sistemleri ve teknolojileri destekler:

    • iOS
    • Android 
    • MacOS
    • Windows
    • Linux
    • Windows Phone
    • Apple TV
    • Google Chrome ve Firefox eklentisi

    VPN Unlimited nerden indirebilirim?

    VPN Unlimited programını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Dilediğiniz platforma ait sekmeyi tıklayarak VPN Unlimited uygulamasını indirebilirsiniz.

    VPN Unlimited nasıl kullanılır?

    Kullanımı diğer VPN programlarına benzer. Aşağıda Windows için VPN Unlimited uygulamasının arayüzünü görüyorsunuz.  VPN Statü: Açık konumuna getirdiğinizde size en uygun sunucu seçilecektir.

    VPN Unlimited nasıl kullanılır?

    Bunun dışında başka hiç bir işlem yapmanıza gerek yok. Otomatik olarak size en uygun sunucu seçilecektir.

    VPN Unlimited ücretli mi?

    VPN Unlimited ücretli bir uygulama. ilk 6 gün ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Uygulama içindeki X gün VPN kaldı. Daha fazla al bölümüne tıkladığınızda VPN Unlimited ücretleri karşınıza geliyor. Dilerseniz buradan satın alabilirsiniz.

    Web üzerinden de VPN Unlimited fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak VPN Unlimited fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Ülkemizde meydana gelen internet hızı yavaşlama ve yasaklanan sitelere giriş yapabilmek için birçok VPN programı denedim ama hiçbirinde unlimited programında aldığım performansı alamadım VPN Unlimited indir yaparak bilgisayarıma indirdim ücretsiz olması ve güncel sürümüyle beni oldukça memnun etti artık istediğim internet sitesine giriş yapmanın yanı sıra internet gezintilerini daha güvenli yapabiliyorum herkese tavsiye ederim

       

      neron neron (-99)
      7 yıl önce cevaplandı

      • Bu mesaj reklam amaçlı link içerdiği için ceza uygulanmıştır. hakan 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol