Whatsapp Engellendiğimi Nasıl Öğrenirim?

0

Çok iyi hatırlıyorum, WhatsApp uygulamasında bir kişiyi engellediğinizde o kişi bizeengelli olduğu sırada göndermiş olduğu mesajları engelini kaldırdıktan sonra bizlere gelmesini sağlıyorduk lakin gelişen WhatsApp uygulamasında bu artık şuan için mümkün değil. Bir kişiyi engellediğinizde onun engelli olduğu sürece gönderdiği mesajlara erişmeniz şuan için mümkün değil. WhatsApp uygulaması geliştirmelerini her geçen gün sürdürüyor ve bir çok anlık mesajlaşma uygulamasına örnek olmaya devam ediyor, WhatsApp’ta bir kişi sizi engellediğinde bunu anlamak istiyorsanız birkaç alternatif yollar sunmak istedim. Teknoloji her ne kadar hız ve güzellik sunuyor olsa da, bazı zamanlarda da sinir bozucu bir hal alabilir. Ancak koruma konusunda oldukça büyük güzellikler sunmaktadır. Anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, insanlara sunduğu engelleme özelliği sayesinde, sizleri rahatsız eden kişileri ve numaraları engelleyebilir, sizlerle iletişim kurmalarının önüne geçmiş olabilirsiniz. Bu yönüyle oldukça güvenli ve insanları rahatsız edilmesinin önüne geçmek için gerekli yaptırımı yapmış olmasıyla birlikte, keyifli bir hal almaktadır. Ancak bu durumla birlikte, insanların kafasındaki WhatsApp engellediğini nasıl anlarsıntarzında bir soruyla da, aslında engellenmiş olmanın yanı sıra; bu durumdan haberdar olmanın önemini de benimsemiş oluyoruz.

xnstr xnstr (-25)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Birinin sizi engellediğini öğrenmek veya anlamak için, ilk olarak şu aşamalara dikkat etmeniz gerekir;

    • Kişinin son görülme tarihini veya çevrimiçi yazısını göremediğini zamanlarda,
    • Profil fotoğrafında yaptığı değişiklikleri göremediğiniz zamanlarda,
    • Kişiye bir mesaj gönderdiğiniz zaman, tek Tick (✓) işareti geldiği zamandan sonra, asla ikinci tick işareti belirmeyecektir. Yani mesajınız karşı tarafa engelli olduğunuz süre içerisinde asla iletilmediği zamanlarda,

    Engellendiğinizi anlayabilirsiniz. Son olarak yeni gelen özellikle birlikte, arama işlemlerinizden de başarısız sonuçlar aldığınız zaman, artık kişinin sizi engellediğini anlayabilirsiniz. Farklı sebeplere de bağlı olabileceği gibi, aynı özelliklerin tamamını aynı anda görmeniz, engel haricinde pek mümkün değildir. Eğer bu 3 4 özellik bir anda beliriyorsa ve gerçek oluyorsa, engellendiğinizi anlayabilirsiniz.

    xnstr xnstr (-25)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol