Whatsapp gelen resimler indirilmiyor sorunu

0

Whatsapp gelen resimler indirilmiyor sorunu nasıl çözülür?

Whatsapp gelen dosyalar indirilimiyor, ne yapmalıyım?

Whatsapp'tan gelen medya dosyalarını indiremiyorum.

damlakoc damlakoc (1391)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Whatsapp son dönemlerin en popüler mesajlaşma uygulaması olarak neredeyse herkesin kullandığı bir uygulamadır. Bu kadar yaygın kullanılması nedeniyle gelişen Whatsapp gelen güncellemeler ile farklı işlevler için de kapısının açık olduğunu bizlere gösteriyor.

    Yalnızca metin mesaj göndermek yerine, fotoğraf, ses dosyası, hatta .pdf formatındaki dosyaları dahi arkadaşlarınızla Whatsapp'tan paylaşabiliyorsunuz.

    Ancak bu durumlar oluşabilecek sorunları da beraberinde getiriyor. Bazı kullanıcılar zaman zaman Whatsapp üzerinden gelen medyaları telefonuna indirmekte sorun yaşayabiliyor. Biz de aşağıda bu sorunu çözmek için yapılabilecek çözüm yollarını sizlerle paylaştık.

    Whatsapp gelen resimler indirilmiyor sorunu nasıl çözülür?

    Whatsapp gelen resimler indirilmiyor sorununun pek çok farklı nedeni olabilir. Bu nedenler doğrultusunda yapılabilecek işlemleri sizinle paylaşacağız. Sırasıyla deneyerek Whatsapp gelen resimler indirilmiyor sorununu çözebilirsiniz.

    1. Telefonunuzun internet bağlantısını kontrol edin. Bu sorunu yaşıyor olmanızın sebebi yeterli internete sahip olmamanız olabilir. Başka bir web sayfası açarak internetiniz olduğundan emin olabilirsiniz. Bu durumda aşağıdaki çözüm önerilerini denemeye geçebilirsiniz.

    2. Telefonunuzun saat ve tarih ayarı yanlış olabilir. Eğer telefonunuzun saat ve tarih ayarı yanlışsa böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilrsiniz. Bu durumda doğru tarih ve saatin ayarlı olduğundan emin olun. Değiştirmek için:

    • Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.
    • Bu bölümde Tarih ve Saat başlığına tıklayın.
    • Saat dilimini ayarla'yı seçin ve ayarlamayı yapın.

    3. Whatsapp medyalarının telefonunuza kaydedilmeme sebebi SD kartınızda yeterli alan olmaması olabilir. SD kartınızda boş alan olup olmadığını kontrol edin. Eğer SD kart dolu ise bu sorunu yaşamanız normal. Daha büyük boyutta bir hafıza kartı ile veya gereksiz dosyaları silerek bu sorunu çözebilirsiniz.

    Bu adımlardan sonra Whatsapp resimler indirilmiyor sorununun çözülmüş olması gerekmekte. Eğer hala bu sorunu yaşıyorsanız bu sorunu yalnızca sizin yaşadığınızdan emin olun, genel bir sorun ise beklemekten başka bir şey yapamazsınız. 

    damlakoc damlakoc (1391)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol