WhatsApp mesaj geçmişimi nasıl bulabilirim?, Whatsapp 7-8 ay önceki mesajlarımı nasıl bulurum?

0

WhatsApp geçmişimi çıkarmak istiyorum 7-8 ay önceki ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler

polistim polistim (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Whatsapp geçmişinizi bulabilmek için ilk olarak telefonunuzda whatsapp dosyalarınızın silinmemiş olması gerekiyor.Whatsapp konuşmalarınızı kendi sunucularında yedeklemez.Dolayısıyla Whatsapp geçminizi bulabilmek için yine sizin telefon hafızanıza ihtiyacınız olacaktır.Whatsapp mesaj veri dosyalarınızı silmediyseniz geçmişine ulaşabilirsiniz.

    Android için whatsapp veri dosyalarınız

    /sdcard/WhatsApp/Databases

    yolu altında tutulur.Andoid telefon kullanıyorsanız aşağıdaki klasör yoluna giderek klasör içinde msgstore.db.crypt8 tarzı isimlerinde dosyalar mevcutmu diye bakabilirsiniz.

    Iphone için whatsapp veri dosyalarınız

    IPhone yedekleriniz olup olmadığını anlamak için androd uygulamasını silip tekrar yükleyerek, ardından çıkan Geri Yükle butonuna basarak mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

     

    Ancak şöyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.Android veya Iphone için yukarıdaki işlemler sonucunda belirli güne kadar yedeklerinizi geri yüklemiş olabilirsiniz.Ancak 7-8 ay önceki yedeklerinizi bulamadıysanız.Bu yedekleri telefonunuzdan silmişsiniz demektir.Daha önceki mesajlarınızı geri yükleme yapabilmek için de dosya kurtarma programlarını ile mesajlarınızı geri yüklemeyi denemelisiniz.Ancak bu kesin çözüm sağlamayabilir.

    Aşağıdaki linklerden Android ve Iphone için silinen WhatsApp mesajlarını nasıl geri getirebileceğiniz konusuna ulaşabilirsiniz.

    Android için silinen WhatsApp mesajlarınız nasıl geri getirilir?

    Iphone için silinen WhatsApp mesajlarınız nasıl geri getirilir?

     

    Tüm bu işlemler sonucunda istediğiniz tarihteki mesajlarınızı bulamadıysanız üzgünüm ama mesajlarınızı kaybetmiş olacaksınız.Çünkü WhatsApp ın mesajlarınızı kendi sunucularında yedeklemek gibi bir hizmeti yoktur.

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol