Whatsapp okunmamış mesajlar tekrar geri getirmek (Iphone, iOS) nasıl yapılır?

0

Whatsapp ı silmiştim sonra geri yükledim bir çok okunmamış mesajım geldi ama okuyamadan geri silmek mecburiyetinde kaldım tekrar yüklediğimde bu mesajlar gelmedi. Telefonum ıphone 5s sohmet geçmişini geri yüklediğimde de gelmediler bir yolu var mıdır geri getirmenin 

meliss meliss (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba

    Whatsapp programı sohbet mesajlarını kendi sunucularında saklamaz, ancak siz bu mesajları önceden yedek aldıysanız geri yükleyebilirsiniz.

    Whatsapp mesajlarını geri getirmek için iOS tarafında iCloud yedeklemesi açık ise mümkündür.Eğer iCloud yedekleme ayarlarında Whatsapp izin verilmiş ise Whatsapp iCloud hesabınıza otomatik olarak whatsapp geçminizi yedekler.

    Eğer iCloud yedeğiniz varsa aşağıdaki anlatım ile yedeğini geri yükleyebilirsiniz.

    WhatsApp Ayarları >Sohbet Ayarları > Sohbet Yedeği'ne giderek sohbet geçmişinizin iCloud'da bir yedeğinin olduğundan emin olun. Eğer en son yedeklemenin ne zaman oluşturulduğunu görürseniz, uygulamayı silip App Store'dan yeniden yüklemeniz yeterlidir. Telefonunuzu doğruladıktan sonra, ekrandaki talimatlar sohbet geçmişinizi yeniden yüklemeniz için sizi yönlendirecektir. Aynı iCloud yedeği şartları iCloud'un yeniden yükleme yapması için gereklidir. Ayrıca, yedekleme yaptığınızdaki ve geri yüklemeye çalıştığınız telefon numarası aynı olmalıdır. Örnek olarak, başka bir WhatsApp hesabındaki sohbet geçmişini aktaramazsınız. Eğer bir iCloud hesabını paylaşıyorsanız bu, yedeklemelerinizi ayrı olarak saklamanızı sağlar.

    Ayrıca şu adrese tıklayarak iOS için mesajların nasıl geri getireleceğini hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol