WhatsApp silinen mesajlarımı nasıl geri getiririm?

0

Asus telefonum var fakat tüm whatsap ve diğer mesajları sildim yedeklemeleri açık değildi şimdi en azından son iki aylık mesajlarımın ger yüklenmesini istiyorum lütfen çok zor durumdayım acil bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.

gnlm gnlm (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba,

    Android için yedekleriniz Bulut (drive) + Telefon, iPhone için yedekleriniz Bulut (icloud) gibi yerlerden geri getirilebilir. Bunun için daha önceden bulut hesaplarınıza mesajlarınızı yüklemiş olmanız gerekmektedir. Mesajlar bulut hafızasına yüklendiğinde siz elle silmedikten sonra silinmeyecektir.

    Whatsapp uygulamanızı yükledikten sonra eski telefon numaranız ve mail adresinizle whatsappa girerseniz tüm mesajlarınız geri gelecektır.

     

    Android için mesajları getirmenin ikinci yolu aşağıdaki gibidir;

    Whatsapp normalde her sabah saat 4 te mesajlarını otomatik olarak yedekler.Yedeklenen mesajlarınız;

    /sdcard/WhatsApp/Databases

    klasörü altında tutulurlar sizin yapmanız gereken telefonunuzdaki dosyalarım menüsüne girin ve yukarıdaki klasörü bulun.Dosya yöneticisine girdiğinizde direk olarak WhatsApp klasörü var mı diye bakın yoksa sd kart içine bakın.Yukarıdaki klasörü buluyorsanuz içine girin ve içinde msgstore-2015-08-1msgstore.db.crypt8 gibi uzantısı .crypt7,.crypt8 gibi dosyalar bulabiliyorsanız yedekleriniz hâlâ duruyor demektir.

    Whatsapp uygulamasını telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin.Whatsapp tekrar yüklendiğinde telefonunuza araştıracak ve yedekleri bulduğunda size geri yükleme butonu çıkaracaktır.Siz geri yükle butonuna bastığınızda mesajlarınız geri gelecektir.

     

    Whatsapp tekrar yükledikten sonra yedeklerinizi bulamadıysanız tek şansınız kalıyor.Telefonu önceden bilgisayara bağlayıp yedek alıp almadığınız.Bilgisayarınızda da bir yedek yoksa malesef silinen mesajlarınızı geri getiremezsiniz.

     

    Bu konu hakkında ayrıca şu adrese bakabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol