Wifi Adaptorunde Sorun Bilen varsa Acil

0

Sa.Arkadaşlar wifi adaptorum var Realtek Marka bır adaptorum var sorun bunda olamaz farklı pclerde denedım hıc bır sorun yok

Sımdı sorun su pc yı acıyorum 1 saat 2 saat sorun yok sonra pc adaptoru bır goruyor bır gormuyor.Daha sonra hıc gormemeye baslıyor defalarca kez sıldım yukledım drıvırlarını fark etmedı.

Sorunun ılgınc yanı surası pc yı yenıden baslat dedıgınde baslatmıyor kapatılıyor nerdeyse yarım saat bekledıkden sonra hata verıyor daha sonra yenıden baslatıyor goruyor bu sefer adaptoru.Neden olabilir [Driverlari 2 farklı programdan sılıp yukledım]

Isletım sıstemım Windows Ultimate 64 bit

dalale dalale (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Birincisi, yazdıklarında senin PC'de sadece WiFi bağlantı problemi değil dahada fazla problem bulunuyor. Sisteminin genel bir bakımdan geçmesi gerekir:

    İkincisi WiFi bağdaştırıcı sürücüsünü (ve PC'deki diğer donanım sürücülerinide) programlar vasıtasıyla değil, doğrudan donanım üreticisinin resmi sitesinden kendin download ederek yüklemelisin. Aksi halde (aracı programlar kullanılarak yapılan donanım sürücüsü yüklemelerinde) tam uyum olmayabilir, problemler çıkabilir. Sendeki problemde büyük ihtimalle bundandır. Mevcut WiFi bağdaştırıcısı sürücünü kalldır ve üreticisinin sitesinden güncel sürücüyü download ederek yükle.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • cok tesekkur ederım dalale 7 yıl önce
    • Geçmiş olsun. temmuz 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol