wifi gidip gelme problemi

0

öncelikle merhaba arkadaşlar;

problem wireless ile ilgili... Dün herzamanki gibi eve gelip modemi açtım. Hiçbir farklılık olmaksızın interneti kullanmaya başladım. daha sonra belli zaman aralıklarıyla 20 saniye civarı kopukluklar yaşanmaya başladı. 20 saniye sonunda maksimum hızına geri dönüyor internet. bugün farkettim ki tek başına bilgisayarla girince bir problem oluşmuyor. fakat telefonumla internete bağlanınca internette yine aynı problem oluşuyor. problem telefondan mı yoksa ip kaynaklı bir sorun mudur bilmiyorum . yardımcı olursanız sevinirim ..

şimdiden teşekkürler .

batudoksen batudoksen (3)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sinyal seviyesini etkilen gecici bir faktör olabilir. Bu gibi durumlarda ilk yapmanız gereken telefonu ve modemi kapatıp açmak olmalı.

    Kapatıp açmadan sonra sorun genelde düzelir. 

    Bir de sorun geçici olabilir. Wi-fi sonuç olarak radyo dalgaları ile yayın yapan bir teknoloji. Bir şekilde telefonunuzu ya da modemi etkileyen geçici bir sorun olabilir.

    PC 'nin de wi-fi olarak bağlandığını varsayarak yazıyorum. Eğer PC wi-fi ile sorunsuz çalışıyor sorun sadece telefonda oluşuyor ve yeni oluşmaya başladıysa,  yüklediğiniz bir yazılımda sorun çıkartıyor olabilir.  Bu durumda son yüklediğiniz programları bir gözden geçirmenizde fayda var.

    murat murat (12492)
    8 yıl önce cevaplandı

    • bugün bir çözüm buldum bunu bildirmek istedim. belki aklında net bir şey oluşturur. ilk telefondan wireless'a bağlanıp daha sonra bilgisayardan bağlayınca bir problem oluşmuyor. fakat ilk bilgisayardan bağlanıp daha sonra telefondan bağlanınca aynı problem oluşuyor. batudoksen 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol