Windows 10'un Eksileri Artıları

0

Arkadaşlar Daha Birkaç Gün Oldu Win10 Kuralı Ve Daha Bilgim Yok Bana Win10'un Eksilerini Artılarını Yazacak Biri Varmı Teşekkürler.

Not: Windows 10 Home

Windows 10 Pro'dan Farkı Nedir

nizi666 nizi666 (179)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    En Büyük artısının hız ve güncelleme olduğunu düşünüyorum . Driverlari otomatik olarak güncelliyor . senin sadece beklemen gerekiyor. o siteden bu siteden driver indirmene gerek kalmıyor . Arayüzünü çok beğendim .Başlat menüsü oldukça şık bir temaya sahip ve senin arkaplanına göre renk değişimi yapıyor .Başlat menüsüne arama sekmesine gelmeden bile istediğin bir şeyi aramak için sadece birkaç harfini yazmak seni istediğin yere götürüyor. Ben Win10 Pro kullanıyorum çok memnunum. Fakat arkadaşımızın da dediği gibi kişiden kişiye değişiyor . 

    Eksilerine gelicek olursak win10 da ses problemi olduğunu düşünüyorum . eski işletim sisteminde bilgisayarımdan müzik açtığımda yan odadan rahatlıkla duyuyordum . Fakat windows 10 da ses biraz kısık .bir de cortana diye birşey yapmışlar ama türkçe değil seni dinlemiyor :) bu da büyük bir eksi .

    Biraz fazla özetlemiş olabilirim bunlar ilk göze çarpanlar :)

    Sevgilerimle .
     

    blackheaven blackheaven (728)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkürler Bilgi İçin. :) nizi666 7 yıl önce

    1

    Tecrübe ederek anlarsınız bunu. Bazı kullanıcıların bir özelliği beğenmemesi, sizin de o özelliği beğenmeyeceğiniz anlamına gelmez. Tercih meselesidir bu.

    araz01 araz01 (291)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol