Windows'um çöktü! Masaüstü'ndeki önemli dosyalarımı nasıl kurtarabilirim?

0

Böyle bir durumda hiç telaş edilmemelidir. Zira kaybettiğinizi düşündüğünüz dosyalarınıza bir şey olmamıştır; sabit diskinizde aynen yerlerinde varlıklarını sürdürmektedirler.

İster masaüstü'nde isterse diskin başka bölümlerinde olsunlar, kolaylıkla kurtarılabilirler. 

temmuz temmuz (12505)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Çöken Windows yüklü PC'deki dosyalarınızı PC'nizi CD'den başlayan bir işletim sistemiyle açarak kurtarabilirsiniz. Masaüstüne ulaşmak için, Windows 7 ve 8/8.1'de, Windows'un kurulu olduğu Partition(Bölüm)/Kullanıcılar/Kullanıcı ismi/Masaüstü yolu izlenir ( Dikkat: CD'den başlatıldığında Windows kurulu partition sürücü harfi C olmayabilir, başka bir harfe dönüşebilir. Windows kurulu partitionu tek tek partitionlara girerek bakar ve anlayabilirsiniz.). Veya PC'den harddiski çıkartır ve başka bir PC'ye ikinci harddisk olarak takabilirsiniz (Harici disk kutularıylada takılabilir). Bu şekildede yine masaüstüne ulaşabilir ve dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Eset Nod32 İle Bilgisayarını Tarattır Virüsleri Sil Çözülür Sorunun

      cristianoronaldo cristianoronaldo (171)
      9 yıl önce cevaplandı

      • Virüsten değil, sistem dosyaları bozulmuş ve bilgisayarda açılmıyor. Zaten bilgisayar açılsaydı masaüstündeki dosyaları kurtarma gibi bir problemimde olmayacaktı :-) temmuz 9 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol