Yandexe giriş yapmaya çalışınca Hesabınız Engellendi Hatası

0

Evet Yandexe girişe tıklayıp herşeyi doğru girince "Hesabınız Engellendi.Şifrenizin başkasının eline geçtiğini düşünüyoruz.Telefondan sms alarak güvenlik sorusunu cevaplayarak şifrenizi değiştirin.Hesabınızın şifresini sahte sitelerde girdiğinizi yada bilgisayarınızdaki bir virüs yüzünden çalınmış olabileceğini düşünüyoruz.Virüs bilmemne yapmak için tıkla falan.Şifrenizi değiştirip doğrulayınca hesabınızdaki engel kalkıcaktır diyor." Benim sorum burda hesap cidden engellenmiş ve  Yadisk in içindeki +18 içerikler yüzünden banmı yemiş olduğu? Yoksa birinin hesabın şifresini çalıp hesabın engellendiğimi. Bu arada şöyle bişey var bu hesabı Amerikada bir bilgisayardan yaptım.Acaba Türkiyeye gelince bölge değişikliğinden olmuş olabilirmi? Bu arada o bilgisayarda virüs falan yoktu sıkıntısızdı.Şimdi farklı bir bilgisayarda girmeye çalışınca böyle diyo.

Hesap umrumda değil fakat şimdi girmeye çalıştığım bilgisayarda eğer hesap çalındıysa sıkıntı olurmu?Giriş yapmayı denediğimden.

selocan787 selocan787 (107)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Yandex hesabınıza  değişik ip adresinden giriş yaptığınızdan kaynaklanmış türkiyeye geldiğinizde Yandex hesabınıza giriş yapsanızda yinede şifre değişmenizi istiyecektir örnek olarak değişik ip adresinden girildiğinde  bu uygulamayı facebook ve google de yapıyor  virüs veyada çalınma ile hiç alakası yok

    candan candan (4301)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol