yoruma yazmaya calistigim hashtag problemi

0

Merhabalar. Ben bu problem yuzunden yeni hesap actim. Fakat ayni problemi tekrar yasiyorum.Resmi paylastiktan sonra yeni bir hashtag daha yazdigimda o hastag altinda fotografim paylasilmiyor. Cok sinir bozucu hal almaya basladi. Yardimci olursaniz sevinirim.

megg megg (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sanırım Intagramdan bahsediyorsunuz. Intagramda Hashtag sorunu bilinen ve pek çok kullanıcının yaşadığı bir sorun.

    Bu soruna kırık hashtag sorunu deniyor. Bunun çözümü için maalesef, önce fotoğrafı silip sonra yeniden hashtag ekleyerek yayınlamanız gerekiyor.

    Örneğin fotoğrafa yayınlarkan #uzmanimnet #soru #cozum hashtaglarını eklediniz ve yayınladınız. Daha sonra buna #cevap eklediğinizde, fotoğrafınız #cevap hashtagı içinde yayınlanmıyor. Çözüm ise fotoğrafı silmek ve yeniden hashtagları eklemek.

    Ayrıca bazı çok kullanılan hashtaglar yine bu soruna yol açıyor.

    Örneğin #instagram hashtagini kullanırsanız bütün hastaglarda bu sorun ortaya çıkıyor. Yani diğer hashtaglar  tıklandığında sizin fotoğrafınız listeleme sonucunda görünmüyor.

    Yani #instagram, #sevgi hashtaglarını birlikte kullandığınızda  sizin fotoğrafınız #sevgi hashtagı altında paylaşılmıyor.

    Ayrıca mart 2015'de intagram hashtaglar ile ilgili bazı değişiklikler yaptı. Şu linki okuyun: Instagram Hashtag çalışmıyor sorununuz bundan da kaynaklanıyor olabilir

     

     

    pelinny pelinny (863)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol