Youtube canlı yayın konuşmaları siliniyor sorunu

0

Youtube kanalımdaki kullanıcı adımla canlı yayındaki sohbet kısımına yazdığım yorumlar siliniyor bir türlü bulamadım.

Sayfayı yenileyince de siliniyor neden acaba? Sinirlerim hopladı desem yeridir. Uzun bir süredir böyle. Youtube' un malesef bir muhatabı da yok.

Bir tane buldum mail ama sürekli bana aynı taslak maili atıp duruyor. Verdiği yönergeler de bana uymuyor. Çünkü ilerledikçe farklı bir butona sürüklüyor.

Yazdığı mail de aynen şu : ''  Mail adresi de şu: copyright@youtube.com Onu da internette buldum. Koskoca Youtube' un bir çağrı merkezi sistemi yok ya şaka gibi. Muhatap yok kısaca. Ve bu da Youtube' un kalitesini yerden yere vuruyor haliyle.

YouTube Telif Hakkı ve DMCA uyumluluk ekibiyle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. İsteğinizi mümkün olan en kısa sürede inceleyeceğiz. Genel yardım sorgularının buradan yanıtlanmayacağını lütfen unutmayın. Hak talebinizi daha hızlı inceleyebilmemiz için telif hakkı hak talebinizi web formumuz yoluyla elektronik olarak göndermenizi öneririz.

Siteyle ilgili diğer sorunlar konusunda yardım almak için lütfen YouTube Yardım Merkezi'ni ziyaret edin. Kötüye kullanım veya uygunsuz içerik bildirmek ya da gizlilik şikayetinde bulunmak istiyorsanız lütfen Güvenlik Merkezi'ni ziyaret edin. Uygunsa diğer yasal sorunlarla ilgili (ticari marka ve iftira dahil) bir şikayet gönderebilirsiniz.

DMCA bildirimi gereksinimlerini ve DMCA politikamızla ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz. Şikayetinizi işleme alabilmemiz için lütfen tüm gerekli bilgileri bizimle paylaştığınızdan emin olun.

 

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi''

Lütfen çözün bunun sorununu. çözseniz çözseniz yine siz çözersiniz. Buraya heyecanla bakmaya geleceğim. Yayını yapan yer biz blok koymadık diyor.

Çözümünüz için şimdiden teşekkürler.

Cevabınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Bir de aboneler var ve görünmüyor onu nasıl anlayacağım baktım baktım kurcaladım onu da bulamadım.

 

misafirrr misafirrr (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Canlı yayındaki konuşmaların silinmesi

    Farklı tarayıcı ile denedin mi? Youtube kaynaklı değil de tarayıcı sorunu gibi geldi bana. 

    Bir de yapılan yorumlar yukarıda kalıyor olabilir mi? Kaydırma çubunuğu yukarı kaydırıp kontrol ettin mi?

    Youtube Abonelerin görünmemesi

    Bazı aboneler görünmeyebilir. Kanalına abone olan kişi kendi ayarlarından bunu ayarlayabiliyor. Gizlilik altında "Tüm aboneliklerimi gizli tut" seçeneğini seçtiyse sen kanaldaki abone artışını fark edersin ama kişiyi göremezsin.

     

    murat murat (12492)
    6 yıl önce cevaplandı

    • O yukarı çubuk kısımı ve silinmesi durumu da şöyle. Başka yayına yine aynı tarayıcıdan canlı yayın yorumu yaptım ve takip ettim ve şunu gördüm yorum yoğunluğuna göre siliniyor eskileri benimkilerle beraber başkalarınki de. Ama bu youtube' daki yayın yöneticisinin ayarlarını öyle yaptığı için olabilir. Belki de silinmesin ayarı da vardır bilmiyorum. Fakat işin ilginci başka bir yayının canlı yayın sohbet kısımındaki yorumlarım görünmendiği gibi siliniyor da. Sayfa yenilenince siliniyor. Anlamadım, blok yok diyorlar onlar da anlamamışlar. Peki ne bu? O kadar sinir bozucu bir durum ki anlatamam. Yani o an dalgınlığıma gelmiş olabilir tabii ki de büyük harfi tasvif etmiyorum. Yayına da erken ya da geç girmem ile alakalı değil önce de biliyordum zaten. Dikkatimden kaçmış o an öyle kalmasını ve hemen acil cevaplanmasını istemiş de olabilirim o anki ruh halimle. Çünkü çıldırmak üzereydim. Uyarınızı da haliyle şimdi girebildiğim için şimdi gördüm. Siteye pek hakim değilim, çok detaylı bilmiyorum. Düzeltme durumlarını görseydim denerdim düzeltirdim. Yani bu gördüğüm halde düzeltmedim gibi algılanmasın kesinlikle çünkü yeni gördüm. Ve lütfen yargılarken bir kez daha düşünün lütfen olur mu? Çünkü insanları tanımıyorsunuz. Peki konumuza dönecek olursak bu Youtube' un muhatabı da yok sorun ne olabilir? Ben farklı bir tarayıcı da deniyor olacağım birazdan. Siz hangisini önerirsiniz bu arada? Ben chrome kullanıyorum. Nedense chrome daki bazı yerler siyahlaşmış silik yani butonlar. Sanırım yenilenme sürecinde. Anlamadım gitti. İşin tuhafı başka yayında böyle bir şey olmuyor işte. Blok yok diyorlar ama başka ne olabilir peki? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. misafirrr 6 yıl önce
    • Denedim başka tarayıcı da olmuyor. Aynı yine. misafirrr 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol