YouTube geçmişimde izlemediğim videolar?

0

Ne YouTube üzerinde ne de başka bir site üzerinde play tuşuna bastığımı hatta üzerlerinden scrolladığımı bile hatırlamadığım 2 şarkı videosu var izleme geçmişimde. Neler oluyor?

Güncel:

Dün akşam bir TED konuşması izleyip bilgisayarımı kapattım. Sabah geçmişime baktım onun üstünde  2  şarkı videosu var ve onlar birbirinin önerisi değil , zaten otomatik oynat kapalıydı.

İlk soru detayım anlaşılır olmamış, bir videoyu yanlışlıkla görsem bile küçük resmini vb. hafızamda tutarım ama bunlar öyle değil. Başka biri hesabıma girip izlemiş gibi ama birinin hesabını hackleseniz sadece 2 şarkı dinleyip çıkmazsınız herhalde. (Cihazlarımı açık bırakıp başlarından ayrılmadım hiç) ( şifremi hiç kimseye vermedim) @ismailsarp

misty misty (556)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    YouTube geçmişinizdeki videolar sizin izlediğiniz veya tıklayıp çıksanız bile orada gözüken videoları içeriyor.Videonun tamamını izlemediyseniz de o videoyu geçmişinizde göreceksiniz.YouTube de otomatik oynatma özelliği var video bittikten sonra eğer bilgisayar ve telefon başında değilseniz otomatik olarak diğer videoya geçer.Bu süreç siz durdurana kadar devam eder.Siz bilgisayar veya telefon başında olmasanız dahi videolar dönmeye devam edecek.Bu süre zarfında aradan kaçan birçok video olabilir.

    Ayrıca hesabınız bilgisayar haricinde telefon,tablet veya herhangi bir cihazda kurulu ise buda etkileyebilir.

     

    Google Hesap Hareketlerine bakma

    Ekleme: Eğer hesabınıza birisinin girdiğinden şüpheleniyorsanız, Google hesap hareketlerine bakarak ve kim hangi cihazdan nereden bağlanmış gibi bilgilerini görebilirsiniz.Aşağıdaki konudan yardım alabilirsiniz.

    Google Hesabımı birisi kullanıyor mu? Google Hesap Hareketlerine nasıl bakabilirim?

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • @misty konuya ekleme yapıyorum. ismailsarp 7 yıl önce
    • @ismailsarp Farklı bir cihaz gözükmüyor maalesef(!) Uyurgezer miyim acaba paranoyaklaştım iyice. Geçmişten sildiğim için "etkinlik kontrolünde" de gözükmüyor yani tam izlenme saatini öğrenemiyorum. Belki bi ipucu olurdu. misty 7 yıl önce
    • YouTube sizin hesabınızı test amaçlı olarak kullanıp videolar mı izledi acaba ? şaka bir yana mutlaka bir nedeni vardır :) ismailsarp 7 yıl önce

    0

    Eğer Youtube kanalınız var ve oturumunuz da kanal üzerinden çalışıyorsa, kanalda sizden başka yönetici de varsa izleme geçmişi ortak çalışıyor. Yine arama geçmişi de ortak çalışıyor. Aklınızda bulunsun. Bugün bir arkadaşla deneme yaparken bunu fark ettim.  Benim aramalarım onda onunkiler de bende görünmeye başladı. İlk neden olduğunu anlamadım. Sonra fark ettik ki izleme ve arama geçmişimiz ortak. Google bu arama ve izleme geçmişini kanala ait olarak gördüğü için tüm kanal yöneticilerinin hareketlerini burada listeliyor. Sonra siz de acaba hack mi edildim diye boşuna tırmalamayın. Burada bulunsun benim gibi arayan birilerine faydası olur.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol