2 Cd' li oyunu steam üzerinden internetli indirme

lucas77 (199) 5 yıl önce sordu

Merhabalar call of duty mw 3 adlı orjinal bir oyun aldım ve oyun 2 cd den oluşmaktadır. Cd-1' i pc ye taktığımda kurduğum zaman otomatik olarak steam'a giriyor ve steam üzerinden indiriyor. Cd-1 taktım ama kurulum cd-2 yi hiç istemedi. Aşağıda resimlerden de görüceğiniz üzere her bir ikonun üzerine gerekli açıklamaları yaptım. Ama bir sorum olacak steam üzerinden internetli değilde internetsiz direk cd üzerinden indirme yapılabiliyormu ve Şuan bu indirmeyi iptal edip cd yi çıkartsam bile oyun kütüphanemde duruyor cd nin ne anlamı kalıyor ??? 

Çözüm önerisi yada bu sorulara bilginiz varsa yazmanızı rica ederim çok teşekkür ederim şimdiden. NOT= resmi yan sekmeden açarsanız sevinirim yazıları daha okunaklı ve resmi yüksek çözünürlükte görebilirsiniz.

Şuan CD-1 çıkardım ve indirme işlemi devam ediyor. Resimlerdende görüceğiniz üzere 4. bölümde yaklaşık 14 gb Call of Duty mw 3 multi player indiriyor. Oyunun kendisi zaten 14 gb. Birşey anlamadım... 

Toplam 1 cevap


toprak34 (2026) 5 yıl önce cevapladı

Call of Duty MW3 Multiplayer ve Call of Duty MW3 Campaign (singleplayer) modu normalde steam üzerinden satın aldığın zamanda ayrı ayrı yükleniyor. Yani ilk önce bir CD'yi, sonra diğer CD'yi yükle. Ama yüklenme esnasında CD'leri çıkarma. Çünkü CD üzerinden yüklüyor oyunları.

lucas77 5 yıl önce

toprak34 (1629) steam yüklemesi yani COD MW 3 Multi Player yüklenmesi bitince CD-2 yi istemesi ile ilgili hiçbir uyarı yada ikon gelmedi oyun şuan gayet yüklendi ve tekli yada çoklu oyuncu modunda oynayabiliyorum bilakis bir sorun var oyunun belli bir yere kadar gidince oyun takılıyor ve ctrl alt del deyince tekrar kendine geliyor sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile kurtuldu diyor.

toprak34 5 yıl önce

CD-2'yi yükledin mi? @lucas77