Android 2019 sistem temizleme araçları.

darkcrak (5170) 5 yıl önce sordu

Arkadaşlar sizlerde yaşamıssınızdır ressim çekerken bellek dolu hataları oluyor bunların çözümü benim kendime göre derlediğim programlar var bunları deneyebilirsiniz sisteminizdeki kalıntı dosyaları kaldıran programlar var.

Toplam 1 cevap


darkcrak (5170) 5 yıl önce cevapladı

1.Bu program sisteminizdeki kalıntı dosyalarını gizlenmiş dosyaları kaldırmanız için ve 2 tane yüklü olan aynı programları kaldırıyor reklam kalıntılarını kaldırıyor.

SD Maid cihazınızı temiz ve düzenli tutmanızda size yardımcı olur!
Uygulamaları ve dosyaları yönetebilen çeşitli araçlar içerir.

SD Maid -Sistem Temizlik Aracı

2. Clean Master, alan temizleyici ve antivirüs ile en iyi iyileştirme aracıdır, telefonunuzu temiz ve virüslerden uzak tutmaya yardımcı olur. Baya başarılı uygulama 

 

Clean Master - RAM Temizleyicisi ve Antivirüs

3.AMC Cleaner IObit Mobile Security tarafından üretilen en üstün temizlik ustası uygulamasıdır. Derin Alan Temizleyici, Mobil Telefon Hızlandırıcı, CPU Soğutucu, Oyun Hızlandırıcı ve güçlü Uygulama Yöneticisi daha çok RAM ve depolama alanı serbest bırakacak ve mobil telefonunuzu temiz ve hızlı tutacaktır!

AMC Cleaner – Süper Telefon Hızlandırıcı

4.Dünyanın en popüler PC ve Mac temizliği yazılımının yapımcıları size Android için CCleaner'ı sunuyor.
Gereksiz dosyaları kaldırın, depolama alanını geri kazanın, sisteminizi izleyin ve güvenle gezinin. Android cihazınız için en iyi temizlik uygulaması ile cihazınızın efendisi olun!

CCleaner – Temizleyici

5.Profesyonel Android Temizleyicisi ve İyileştiricisi olan Power Clean, tüm dünyada 100 Milyondan fazla kişinin ilk tercihidir.

Daha fazla depolamaya mı ihtiyacınız var?
Daha fazla performans mı istiyorsunuz?
Power Clean uyg. deneyin!

Power Clean - Optimum Temizlk