Aygıt yöneticisi açılmıyor

can58 (1) 7 yıl önce sordu

mmc.exe-Bozuk Görüntü

C:/Windows/system32/MFC42u.dll uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medtyasını kullanarak yüklemeyi deyin veya destek için sistem yöneticisine veya yazılım satıcısına başvurun.

Şimdiden teşekkürler..

 

Toplam 3 cevap


can58 (1) 7 yıl önce cevapladı

hocam ikisinide denedim olmadi gene aynı sorunla karşılaştım

ismailsarp (6010) 7 yıl önce cevapladı

Bu hata farklı DLL dosyaları üzerinde de çıkabiliyor.Dolayısıyla her DLL için ayrı çözüm yerine bir DLL için yapılan çözümü sorun yaşadığınız DLL dosyasında deneyerek sorunu aramanız gerekir.

Aşağıdaki konuda buna benzer ve farklı bir dll dosyasının verdiği hata çözüme kavuşturulmuş.Sizde kendinze ait DLL dosyasını (MFC42u.dll) uyarlayarak çözümü gerçekleştirin.

rundll32.exe - Bozuk Görüntü hatası nasıl çözülür?

can58 7 yıl önce

Hocam bu MFC.dll silinmiyor "Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var.Bu dosyada değisiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir."yazısı çıkıyor.

ismailsarp 7 yıl önce

Bu hata klasöre erişiminiz olmadığında karşınıza çıkıyor. Murat hocamız http://uzmanim.net/soru/bu-dosyada-degisiklik-yapabilmeniz-icin-trustedinstaller-size-izin-vermelidir/62254 buradaki konuda çok güzel açıklamış konuyu bu işlemden sonra izin hatası almamalısınız.