best ad blocker nedir?

cemkara (4215) 9 yıl önce sordu

best ad blocker nedir?

best ad blocker virüs mü?

bestadblocker nedir?

bestadblocker virüs mü?

Toplam 1 cevap


cemkara (4215) 9 yıl önce cevapladı

best ad blocker nedir?

Bilgisayara best ad blocker adı ile veya bestadblocker adı ile yüklenen program potansiyel istenmeyen programdır. Potansiyel olarak istenmeyen programlar bilgisayarınızı yavaşlatır ve çeşitli sorunlara sebep olur. Bu sebepten SeekerInstance programını kaldırmanız önerilir.

best ad blocker adı ile veya bestadblocker adı ile yüklenen ücretsiz programlar ile bilgisayarınıza sizden habersiz yüklenmiştir.

best ad blocker virüs mü? bestadblocker virüs mü?

bestadblocker virüs değildir. 

best ad blocker, bestadblocker Potansiyel Olarak İstenmeyen program olarak adlandırılır. Potansiyel olarak istenmeyen programlar virüs değillerdir. Yani virüsler gib amacı bilgi çalmak, yayılmak ve bilgisayara zarar vermek değildir. Fakat bu tür potansiyel olarak istenmeyen programlar internet sitelerinde reklamlar çıkmasına sebep olur. Bu reklamlar açılır  pencereler veya banner şeklinde olabilir.

best ad blocker, bestadblocker  programını kaldırmalı mıyım?

Evet best ad blocker, bestadblocker  programını kaldırmalısınız. best ad blocker, bestadblocker  kaldırmak için Denetim Masası > Programlar ve Özellikler (Program Ekle/Kaldır) bölümünde bulunan best ad blocker, bestadblocker  programını sağ tuşla tıklayın ve kaldır'ı seçin.