Bilgisayar açıldıktan sonra sadece kısa bir süre içinde İnterneti kullanabiliyorum

birhanbirtane (8) 4 yıl önce sordu

Bilgisayarı (Başka cihazlarda geçerli değil sadece benim bilgisayarım) açtıktan sonra ilk 5 dakika falan İnterneti kullanabiliyorum. Daha sonra internetim gidiyor yarım saatte bir sınırlı yazıyor internet göstergemde. Arama yapıyorum internet bağlantısı yok yazıyor (hata kodu ERR_CONNECTION_CLOSED) fakat 7-8 dakika bekleyince site açılıyor. Ancak bu sadece chrome'da oluyor opera yarım saat beklesemde bir siteyi açmadı. Şimdi combofix ile bilgisayarımı temizliyorum umarım sorun çözülür. Bu durum da ne yapabilirim? 

Toplam 1 cevap


ybaskin34 (1440) 4 yıl önce cevapladı

Öncelikle Ağ - Sağ Tık - Özellikler - Sol Tarafta Bağdaştırıcı Aylarını Değiştirin Tıkla - Gelen Ağların Hepsini Seç Ve Sağ Tık Yaparak " Köprüle " de.

Complete Internet Repair ya da NetAdapterRepair programları ile onarma yap.

Modemi fabrika ayarlarına getir ; bunun için modem arkasında bulunan reset bölümüne toplu iğne gibi küçük bir aletle ışıklar sönene kadar basılı tut ve biraz bekle modem ışıkları yanacaktır. Ardından durumu tekrar kontrol et. 

 

birhanbirtane 4 yıl önce

Modele ilgili bir sıkıntı yok. Bilgisayarla ilgili. Dediklerinizi yaptım ve olmadj

ybaskin34 4 yıl önce

@birhanbirtane sorun gidermeyi çalıştırarak problemi kontrol etsene bi. başlata sorun gider yaz sorun giderme ayarlarına git internet sorunu gider seçeneğini seç bakalım sonuç ne diyecek