bilgisayar sorunları

anonim15432 (1) 7 yıl önce sordu

bilgisayarımın rami ve ekran kartı yanmadan önce filmleri 720 kalitede ve tam ekran gayet iyi izliyodum.Birgün iki parçada yandı ramin yenisini aldım ama ekran kartını alamadım.Ram eskisi gibi 2 gb ama ekran kartı 256 mb önceki 1 gb idi şimdi filmleri ne tam ekranda nede 720 kalitede izleyebiliyorum bi çözüm yolu varmı.

Toplam 2 cevap


ismailsarp (6010) 7 yıl önce cevapladı

Şuanda kullanmakta olduğunuz onboard ekran kartı olmalı.Onborad ekran kartının sürücüsünün yüklü olduğundan emin olun.Sürücüsü yüklü ise maksimum performansını verebilir.

Sürücüsünü yükledikten sonra tekrar aynı sorunu yaşıyorsanız bunun sebebi donanımın yetersizliği olacaktır.Onboard olarak kullandığını ekran kartı güçsüz bir kart.Üzgünüm ama bu durumda yapılabilecek pek bir durum yok gibi görünüyor.

ardahd (631) 7 yıl önce cevapladı

Malesef onboard ekran kartlarında bu tür sıkıntı olur bende onboard ekran kartı kullanıyorum en fazla 480P kalitede izleyebiliyorum internetle alakası yok çünkü telefondan girdiğimde 720P kalitede rahat izleniyor.DriverBooster yükleyip ekran kartını güncelle birazda olsa fark eder.