2018 Eylül ayında çalışan kullanabileceğim ücretsiz vpn servisleri nelerdir?
Çalışan VPN'lerin listesini yazar mısınız?
Toplam 1 cevap
Tek tek deneyip sorunsuz bir şekilde çalıştığını tespit ettiğim VPN'lerin listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu VPN'lerin hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
2009 yılında kurulan ExpressVPN piyasadaki en iyi VPN hizmetlerinden bir tanesi. Basit ve kullanışlı bir programa sahip olan ExpressVPN’in arayüzünde 4 farklı bölge ve alt bölgeleri gösteren kapsam menüsü mevcut. Dünyada nerede olursanız olun, kendinize yakın bir sunucu bulmanız çok muhtemel.
ExpressVPN ile ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz: ExpressVPN nasıl?
Thunder VPN, telefonlarınızda kullanabileceğiniz gerçek anlamda %100 ücretsiz VPN servisidir. Ücretli ve ücretsiz diye iki farklı sürümü yok, tek bir sürümü var ve o da tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca ücretsiz Thunder VPN'de herhangi bir hız limiti ve kota da yok. Amacınız yasaklı sitelere girmekse Thunder VPN servisi tam size göre diyebilirim.
Ücretsiz Thunder VPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için Thunder VPN nedir? Thunder VPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.
AnonyTun VPN uygulaması, ücretsiz VPN'ler arasında en iyilerinden birisidir. AnonyTun VPN servisi de tamamen ücretsizdir ve aynı zamanda herhangi bir kota ve hız kısıtlaması da yoktur. Eğer ücretsiz VPN arıyorsanız AnonyTun VPN servisi çok işinize yarayacaktır.
AnonyTun VPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için AnonyTun VPN nedir, ne işe yarar? AnonyTun VPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.
Ücretsiz çalışan VPN'ler listesinde mutlaka olması gerekenlerden birisi de Inf VPN uygulaması. Inf VPN piyasadaki "ücretsiz" sloganıyla sunulan ama aslında tam olarak ücretsiz olmayan rakiplerine göre son derece avantajlıdır. Inf VPN'de de hız kısıtlaması ve kota bulunmaz. Yani ücretsiz VPN hizmetinden istediğiniz kadar yararlanabilirsiniz.
Inf VPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için Inf VPN nedir? Inf VPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.
X-VPN yukarıdaki VPN servislerine göre biraz farklı. Windows ve Mac platformunda kullanmak isterseniz uygulama size 500 MB kota veriyor ve bu kotayı doldurduktan sonra X-VPN'i satın almanız gerekiyor. Android ve iOS'ta ise ücretsiz. Aslında Android ve iPhone'da ücretsiz VPN arıyorsanız X-VPN tam sizin için ama Windows ve Mac'te başka alternatiflere bakmak isteyebilirsiniz.
X-VPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için X-VPN nedir? X-VPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.
ProtonVPN uygulaması nispeten ücretsiz. Aslında ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı sürümü bulunuyor. Ücretsiz sürüm gayet rahat kullanılıyor ama bazı kısıtlamaları da var.
ProtonVPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için ProtonVPN nedir? ProtonVPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.
NOT: Çalışan VPN servisleri listemizi sürekli güncel tutacağız. Buradaki VPN'lere ek olarak diğer çalışan VPN'lerden haberdar olmak için uzmanim.net'i ve listemizi takipte kalın. Bir yere not etmek isterseniz, çalışan VPN programları listesinin linki: https://uzmanim.net/sorular/etiketli/calisan-vpn-servisleri/