_crtCreateSymbolicLinkW yordam giriş noktası, MSVCR110.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

hakan (15424) 9 yıl önce sordu

Movie Maker programını açmak istediğimde _crtCreateSymbolicLinkW yordam giriş noktası, MSVCR110.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. hatası alıyorum.

_crtCreateSymbolicLinkW yordam giriş noktası, MSVCR110.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. hatasının çözümü nedir?

Toplam 3 cevap


hakan (15424) 9 yıl önce cevapladı

Movie Maker'da _crtCreateSymbolicLinkW yordam giriş noktası, MSVCR110.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. hatasının çözümü için şu işlemleri yapın:

Bu sorunu çözmek için  Microsoft Visual C++ Redistributable Package yazılımınının güncellemesini yüklemelisiniz.

  1. Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 linkini tıklayın.
  2. Açılan Sayfada VSU_4\vcredist_x64.exe 64 bit sistemler için, VSU_4\vcredist_x86.exe 32 bit sistemler içindir. Sizin bilgisayarınız hangisi ise onu seçin. Bilgiayarınız 32 bit mi yoksa 64 bit mi bilmiyorsanız buradan öğrenebilirsiniz: Bilgisayarım 32 bit mi 64 bit mi nasıl anlarım?
  3. İndirdiğiniz dosyayı yükleyin. 

Yukarıdaki işlemden sonra Movie Maker hatası çözülecektir.

 

sezers (1) 9 yıl önce cevapladı

hocam iyi günler ben mortal kombat x oyununda aynı bu yukarıda belirttiginiz sorunu yaşıyorum her oyunun sımgesıne tıkladıgımda aynısı gelıyor ne yapmam lazım o mıcrosoft visual paketlerını hep yukledım ama sorunum halen aynı directx  mı acaba dedım onuda yukledım ama halen aynı sorun dıger  microsoft visual x86 paketlerını sımdı kaldırdım sadece 2012 olan var 64 bıt ıcın olan sıstemım 64 bıt  w7 home premıum ne yapmam lazım hocam lütfen yardım edın once dll hatalarıyla basladı sımdıde dınamık kıtaplıgı bulunamadı hatası yaşıyorum format atsam w8  orjınal bu sorun çözülürmü ? 

toprak34 (2026) 6 yıl önce cevapladı

@hakan Linklere tıkladığımda, "We're sorry, this download is no longer available." diye birşey çıkıyor?