Cryptotab browser bilgisayarı yavaşlatır mı?

megatrip (28) 4 yıl önce sordu

CryptoTab bitcoin mining browser insanlar bilgisiyarı yavaşlatmaz diyorlar yavaşlatırmı yavaşlatırsa ne kadar yavaşlatır

hakan 4 yıl önce

Sorunu beğendim

Toplam 3 cevap


hakan (15424) 4 yıl önce cevapladı

CryptoTab tarayıcısı arka planda mining yapan yani CPU ve GPU gücünü kullarak kripto para üreten bir uygulama.  Mining işleminin doğasında bilgisayarın yavaşlaması var. Çünkü mining denen işlem aşırı CPU ve GPU kullanarak yapılır. Mining denen işlem karmaşık matematiksel işlemlerin yapılmasından oluşur. Bu da doğal olarak bilgisayarı yavaşlatır.

infinity (402) 4 yıl önce cevapladı

Dolandırıcılık bile olabilir. Sistemini yavaşlatabilir. Standart bir bilgisayarda bitcoin kazmak mümkün değildir ( Kazılabilir ancak aşırı yavaş ve düşük ). Bilgisayarına Mining virüsü bulaştırabilir. Ben uzak durmanızı öneriyorum bu tür şeylerden.

omercik (9418) 4 yıl önce cevapladı

Arka planda mining işlemi yapıyorsa (ki adından anlaşıldığı üzere yapıyor) bilgisayarı yavaşlatır. RAM, işlemci, ekran kartı gibi donanımları kullanmadan mining işlemini nasıl yapacak? Sistemde illa ki bir yavaşlama meydana gelecektir.

megatrip 4 yıl önce

kullanılamayacak kadar yavaşlarmı

infinity 4 yıl önce

Yavaşlatabilir de yavaşlatmayabilir de @megatrip bilgisayarın ömrünü öldürüyor bu tür şeyler.

omercik 4 yıl önce

Kullanılmayacak kadar yavaşlatıp yavaşlatmayacağı bilgisayarının donanımsal özelliklerine bağlı biraz. Düşük bir sistemin varsa bir süre sonra çekilmez bir hal alır. @megatrip