Deadpool The Game puan hilesi nasıl yapılır?

hydra (3802) 2 yıl önce sordu

Deadpool The Game puan hilesi nasıl yapılır?

Deadpool oyununda puan hilesi yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Deadpool para hilesi yapmak.

Toplam 1 cevap


hydra (3802) 2 yıl önce cevapladı

Deadpool The Game puan hilesi nasıl yapılır?

Öncelikle Cheat Engine adlı programa ihtiyacımız var. Yalnız anti-virüs uygulamaları virüs olarak gösterebilir içerdiği hack yazılımı sebebiyle. Programı yıllardır kullanırım sisteme hiçbir şekilde zarar vermedi. Tabii kullandıktan sonra sorumluluk size ait, ben nasıl yapılacağını gösteriyorum.

Cheat engine'i indirmek için buraya tıklayın. Resmi sitesidir, aracı değil.

Cheat Engine'i açın.

Sol üstteki işaretli yere tıklayın.

Ardından yukarıdaki gibi Deadpool oyununuzu seçin.

Ardından oyuna normal bir şekilde girin. Ve Backspace tuşuna basarak mağaza menüsünü açın. Buradaki DP Points değerini aklınızda tutun. Şimdi Cheat Engine'e geri dönelim.

Buradaki Value Type'ı Float yapın ve Value yazar yere yukarıda gösterdiğim DP Point'i yazın. Ardından First Scan seçeneğine tıklayın.

Burada benimki gibi iki tane çıkmayacaktır. Buradaki toplam adresleri 2'ye kadar düşürmeniz lazım benimki gibi. Bunu yapmak içinse oyuna dönün ve bir kaç adam öldürün gelen puanlar ile birlikte yine Value kısmına yazın ve Next Scan seçeneğine tıklayın. Ardından Buradaki değerlerin ikisini alıp şu şekilde aşağıya alın;

 

Sonra adreslerin iki tanesini seçip sağ tıklayın ve Change Record > Value kısmına gelip istediğiniz puanı yapın. İşlem tamam bu sayede oyunda puanınızı arttırdınız ve tüm silahları alıp upgradeleri açabilirsiniz.