Discord invalid invite hatası

ozgurlol (268) 5 yıl önce sordu

Discordda her oluşturduğum sunucumun daveti geçersiz sayılıyor web den denedim işe yaramıyor ne yapabilirim? Discord her oluşturduğum davet linki geçersiz hatası

GÜNCELLEME : EPOSTA YOLLADIM CEVAP ŞU SEKİLDE :;;

 

"

Alyssa (Discord)

Nov 14, 07:08 PST

Hey ÖzgüR, 

I'm terribly sorry about the expired invite links preventing you from entering this server! Just to clarify, there are 3 possibilities of a link being expired: 
- The link itself is expired 
- The IP is in the bans list for the server 
- The user is already a member of 100 servers 

If you can contact the server admins, could you ask them to revoke all the bans in their server settings > bans menu even if your Discord Tag isn't on the list? Your Discord Tag can get accidentally banned for any number of reasons. If that still fails, share the link with me and I'll be able to tell you which of the first two options it is. 

Just keep me updated here! 
"

Pek anlamadım...

Toplam 1 cevap


ozgurlol (268) 5 yıl önce cevapladı

Çeviri ile türkçeye çevirdim: 

"Hey ÖzgüR

Bu sunucuya girmenizi engelleyen süresi dolmuş davet bağlantılarından dolayı çok üzgünüm! Sadece açıklığa kavuşturmak için, sürmekte olan bir bağlantının 3 olasılığı vardır:
- Bağlantının süresi doldu
- IP sunucu için yasak listesinde
- Kullanıcı zaten 100 sunucunun bir üyesi

Sunucu yöneticileriyle bağlantı kurabilirseniz, bunlara Discord Etiketi listenizde bulunmasa bile, sunucu ayarları> yasaklar menüsündeki tüm yasakları iptal etmelerini ister misiniz? Discord Etiketi, herhangi bir nedenden dolayı yanlışlıkla yasaklanabilir. Bu hala başarısız olursa, bağlantıyı benimle paylaşın ve ilk iki seçeneğin hangisini size söyleyeyim.

Beni burada güncel tut!

Altta yazan yöntem ile çözdüm tüm üyelerin yasaklarını kaldırdım sorun çözüldü çok garip :)...

 

ONCESI 

SONRASI

 

işinize yaradıysa Ne mutlu bana ...

omercik 5 yıl önce

Güzel çözüm @ozgurlol teşekkür ederim