Düşük bütçeli oyuncu klavye önerisi

rain5455 (3) 5 yıl önce sordu

İyi günler, araştırmadan araştırmaya koşarken yoruldum artık en sonunda sorayım dedim. Oyunlar için ideal olan özelliklerde ucuz bir klavye almak istiyorum. Saçma derecede pahalı çünkü klavyeler. Oyunu etkilemiyecek ekstralara gerek yok. Misal RGB ya da tek renk ışıklı olmasına gerek yok. Alt tarafı özellikle online oyunlarda sorun çıkarmayacak klavye istiyorum. Bu doğrultularda öneri verebilir misiniz, kullandıklarınızdan falan? Bütçe belirlemedim. Bu isteklere karşılık alabileceğim en ucuzu arıyorum çünkü. Teşekkürler. :)

darkcrak 5 yıl önce

Bütçe önerisi verirmisin kaç Tl var sende

darkcrak 5 yıl önce

Ona göre diyeceğim

Toplam 2 cevap


rain5455 (3) 5 yıl önce cevapladı

Bütçe belirtmedim. Bu isteklere karşılık alabileceğim en ucuzu arıyorum çünkü. Bu klavyelerin kaliteli olduğunu sanmıyorum. İsteklerim doğrultusunda alabileceğim en düşük klavyeyi arıyorum. Tam anlatamadım galiba. Yani oyun için kesinlikle bundan aşağısı olmaz denen klavyeyi arıyorum oyun oynanacaksa kesinlikle minimum bu klavye şart gibi bir öneri bekliyorum. Bütçem yeterse alırım yetmezse ikinci el alırım. Onu da alamazsam. Bu sektörün... duacısı olurum :P :)

darkcrak 5 yıl önce

Düzelttim yazdıklarımı bir'de bunlara bak @rain5455

rain5455 5 yıl önce

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama gayet açık söylediğimi düşünmekteyim. Oyunlar için bu klavyeden aşağısı ideal değil denen en ucuz klavyeyi arıyorum ben. Yine de teşekkürler. Diğer arkadaşlarında yorumlarına açığım.