Dying Light 2 ne zaman çıkıyor? Dying Light 2 kaç TL?

hydra (3802) 2 yıl önce sordu

Dying Light 2 ne zaman çıkıyor?

Dying Light 2'nin hikayesi nedir?

Dying Light 2 hakkında bilgiler

Dying Light 2 kaç TL?

Toplam 1 cevap


hydra (3802) 2 yıl önce cevapladı

Dying Light 2 ne zaman çıkıyor?

Dün Twitch üzerinden gerçekleştirilen yayında da, Steam Dying Light 2 sayfasında da belirtildiği üzere Aralık 7'de oyun çıkışını yapacak.

Dying Light 2'nin hikayesi nedir?

İlk oyundan 15 yıl sonra geçen bir hikayesi var. Nasıl olduğu bilinmiyor ancak bir şekilde 4. seviye bir laboratuvardan kaçmayı başaran bu virüs diğer şehirlere hızla virüsü yaymaya başlamış ve hükümet bunu engelleyememiş. Oyun Aiden adlı ana karakterde geçiyor. Bu karakter hakkında pek bir bilgimiz yok insanüstü yeteneklerin var olduğu söyleniyor ve belirtiliyor bu sanırım kendisinde de bulunan bir çeşit mutasyona uğramış virüs yüzünden, Ki sürekli kendine şırınga basmasından dolayı belli oluyor zaten. Dün yine aynı şekilde fragman yayınlandı. Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.

Dying Light 2 hakkında bilgiler

  • Aiden abimizde özel yetenekler var ve Allah vergisi değil tabii ki de. Kendi bedeninde de bir çeşit zombi virüsü mevcut.
  • Parkur mekanikleri iyileşmiş, önceki oyunda olmayan birçok parkur mekaniği var.
  • Grafiği iyi mi kötü mü, önceki oyundan daha mı iyi orasını bilemedim. Bir yandan grafiği gayet hoş duruyor, kanlar, kopan uvuzlardaki parçacıklar falan hoş duruyor ama önceki oyundakinden sanki biraz daha farklı. Çıkış yapsın bir hissedelim nasıl grafikleri :)
  • Öldürme mekaniklerinde de değişiklikler var. Messela DL 1'de yerdeki zombiyi tek ayağımızla kafasını patlatırken şimdi zıplayıp iki ayağımızla patlatabiliyoruz. Buna ekstradan birçok öldürme mekaniği olacağı kesin.
  • Oyun tamamen Türkçe. Yani seslendirmeler Türkçe olmasda önceki oyun gibi direkt olarak resmi Türkçe ile çıkacak, ekstradan yama beklemeyeceğiz bu büyük bir artı.
  • Oyundaki seçimler her şeyi etkileyecek. Örneğin yaptığınız bir seçim yüzünden şehir sakini ölebilir, hikayenin gidişatını değiştirebilir kısacası klasik TWD gibi olacak.
  • Oyunda birden fazla medeniyet var. Kötü insanlar, iyi insanlar, zombiler, eşkiyalar, kanunsuzlar vs.
  • Önceki oyundan farklı zombi çeşitliliği var. Örnek vermek gerekirse bildiğimiz Volatile mutasyona uğrayarak anlatması zor bir yaratığa, Goon ise değişik bir şeye dönüşmüş.
  • Craft sistemi olabilir. Fragmanda kendi oluşturduğunuz silahlarla öldürün diyordu. Evet önceki oyunda da Craft sistemi vardı ama bu seferki değişik olacak gibi.

Dying Light 2 kaç TL?

Şu an ön siparişte ve 350 TL.

Bu fiyat çıkış yaptıktan sonra düşmez. İndirimde düşer.