Facebook'taki resimlerimi tek seferde bilgisayara indirebilir miyim

mat7 (341) 6 yıl önce sordu

Facebook'a yüklediğim bütün resimlerimi tek seferde bilgisayarıma indirmek istiyorum, bunun bir yolu var mı?

hakan 6 yıl önce

@editor soru düzenlenmeli.

Toplam 1 cevap


omercik (9418) 6 yıl önce cevapladı

Sadece resimleri değil ama Facebook hesabını açtığın günden beri yaptığın her türlü paylaşımı indirebilirsin, tabi resimleri de bu yöntemle indirmiş olursun. 

  • Facebook hesabın bilgisayarda açıkken Genel Hesap Ayarları bölümüne gel, orada hemen altta "Facebook verilerinin bir kopyasını indir" linkine tıkla
  • Daha sonra karşına "Bilgilerini indir" diye bir sayfa gelir, burada ne tür bilgilerin indirileceğini görürsün zaten. Son olarak "arşivimi başlat" dersin ve (istendiğinde) şifreni girersin. Ardından hesabına kayıtlı e-posta adresine bir arşiv olarak hesabını açtığın günden beri yaptığın her türlü paylaşım gelir.

Gelen arşiv içinde istediğin gibi fotoğraflarında bulunur. Anca bu yöntemle istediğini yapabilirsin.

mat7 6 yıl önce

Alkışlayarak teşekkür ediyorum. Evet çok işime yaradı verdiğiniz bilgi. Yalnız facebooka bir serzenişim, keşke neleri indirmek istediğimizi bize sorsaydı daha mantıklı olurdu :) @farurhenho (1173)

omercik 6 yıl önce

Belki ilerde böyle bir yenilik yaparlar :) @ebruli

mat7 6 yıl önce

Bence yapmalılar bizden öneri ve rica olsun bu durum :) @farurhenho (1173)

mat7 4 yıl önce

Merhaba bu soruyu bir yıl oldu soralı yine bu sorula ilgili bir şey öğrenmek istiyorum . umarım cevap verirsiniz . Sorum şu facebooktaki kendi yüklediğimiz resimleri tek seferde indiriyoruz bu güzel fakat etiketlendiğimiz resimleri indiremiyormuyuz ? Yoksa bunu benmi başaramadım . Rica etsem cevaplarmısınız ?

omercik 4 yıl önce

Elbette sorabilirsin @mat7

mat7 4 yıl önce

:) Sordum cevabınız var mı :) @farurhenho