GTA 5 Kaldırır mı sistemim ve alınmalı mı?

mumim (19) 4 yıl önce sordu

Nvdia GT730M ekran kartı 12GB ram mevcut anlık fps düşüşleri ve ısınma çok oluyor acaba orta grafiklerde oynayabilir miyim ve şuan ve şuan GTA 5 alınır mı sizce şuan indirimde 84 TL

Toplam 4 cevap


darkcrak (5170) 4 yıl önce cevapladı

Bilgisayarın gereksiz ısınmalar var ise termal macununun eskimesinden kaynaklanıyordur.

Ram'ın iyi 12 GB ideal zaten GTA 5'i yüksek grafiklerde oynamak istiyor isen 8GB yeterli fakat sende 12 GB var o da yeterli.

Ekran kartına gelecek olursak GTA 5 NVIDIA GTX 660 ve üzerini gerektiriyor fakat seninki NVIDIA GTX730M bilgisayarın açar fakat hafif donmalar ola bilir veya olmayada bilir çünkü senin RAM'ın yüksek.

Şuanda gerçekten indirimde GTA 5 alınır fakat indirim bittiği zaman ne zaman o fiyata iner bilmiyorum hatta o fiyata da inmeye bilir 

Ek olarak: Fazla FPS beklentin olmasın

murat (12492) 4 yıl önce cevapladı

Nvdia GT 730M performanslı bir kart değil. Bu sebepten beklentin çok yüksek olmasın. RAM yeterli. Tercihen  Low (düşük) - Medium (orta) grafikte oynamalısın.

Bildiğim kadarı ile Steam'de indirim var. 84 TL alınır fiyat.

xebeth (37) 4 yıl önce cevapladı

Sistem kaldırmasa bile alınız derim ben. İleride daha iyi bir sisteme geçince bile kullanabilme şansınız olur. Steam kitaplığınızda bulunsun. Ve arkadaşların dediği gibi oynatır ama çok büyük performans beklemeyin. Ayarlarınızı yaptıktan sonra akıcı olacağını düşünüyorum.

hydra (3802) 4 yıl önce cevapladı

Rockstar Games'de oyun 50 TL'ye düşüyor. GTA V Optimizasyon özürlüsü bir oyun. 15 -  25 FPS Arasında bir FPS alacağını düşünüyorum. Low ayarlarda.