Hata : Yanlışlıkla Intel HD Graphics Family'i sildim !

konyali42 (16) 7 yıl önce sordu

Bilgisayarımda her zamanki gibi Photoshopu açıp kullanıcaktım fakat açtıktan sonra sağ alt kısıma " Intel HD Graphics Family yanıt vermedi ve bu durumdan kurtuldu" ( tam bu değil ama buna benzer birşey yazıyordu ) diye bir ileti geldi. Sonra Photoshopta hiçbirşey yapamaz oldum. Ne yeni bir çalışma oluşturabildim ne de olan bir resmi photoshopta açabildim. Bu yüzden Intel HD Graphics i aygıt yöneticisinden kaldırıp Slim Drivers ile geri yüklemeyi düşündüm ve yaptımda ama Slim Drivers driverlarımın güncel olduğunu söyledi. Bende Intel HD Graphics Family'nin kendi sitesinden driverini indirdim ama kuramadım. Şuan aygıt yöneticisinde Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor. Çözümü bekliyorum.

Toplam 5 cevap


candan (4301) 7 yıl önce cevapladı

bazen en güzel çözüm sistem geri almak bu hata olmadan evvelki bir tarihe sistem geri yüklet

düzelecektir

muhammedalgali (1) 7 yıl önce cevapladı

HD Graphics Family neden kuramadınız ? Belki o zaman yardımcı olabilirim.

konyali42 (16) 7 yıl önce cevapladı

Ne bağlantısı olduğunu bilmiyorum ama ekran kartımı yani Nvidia GeForce 820M 'nin kendi sitesinden indirdiğim bir driver ile silip yükleyerek düzelttim. :)

noproblem (3) 7 yıl önce cevapladı

Birde Bu Programlar Deneyin Derim Bence En İyisi DriverPackOnlıne Onlıne olarak driverlarınızı tarar ve kurar ama dıkkat edın geliştirici modda acın yoksa bazı baska programlar ındıreblyr secmeniz gerekmekte