Instagram'a Hoş Geldin hatası nedir, nasıl çözülür?

omercik (9418) 5 yıl önce sordu

Instagram'a giriş yapamıyorum açılmıyor. Hesabımı açmaya çalıştığımda "Instagram'a Hoş Geldin" yazıyor ve hiçbir şey gözükmüyor. Instagram'a ne oldu?

Instagram'a hoş geldin hatası neden çıkıyor?

Instagram'a hoş geldin sorunu çözümü nedir?

Toplam 1 cevap


omercik (9418) 5 yıl önce cevapladı

Instagram'a Hoş Geldin uyarısı nedir ne anlama geliyor?

Son yarım saattir instagram'ı açınca ana sayfada sanki hesabı yeni açmışız gibi "Instagram'a Hoş Geldin" yazıyor ve onun dışında hiçbir şey gözükmüyor. Instagram'a hoş geldin hatası, instagram'ın bir türlü bitmek bilmeyen sorunlarından bir tanesidir. Instagram an itibariyle genel bir sunucu probleminden dolayı çöktü. Ayrıca tek hata instagram'a hoş geldin mesajının çıkması değil; instagram beyaz ekran hatası ve akış yenilenemedi hatası da veriyor. Bu sefer instagram'da çok önemli bir genel sunucu çökme problemi yaşandı anladığım kadarıyla.

Instagram'a Hoş Geldin uyarısı neden çıkıyor? Hesabım tehlikede mi, çalındı mı?

Hayır korkmanıza hiç gerek yok. Instagram'a hoş geldin uyarısının çıkması hesabınızın tehlikede olduğunu veya çalındığını göstermez. Söylediğim gibi instagram'da son yarım saattir ciddi bir sunucu taraflı çökme problemi yaşanmakta. Bu nedenle akış yenilenemedi, "instagram'a hoş geldin" gibi anlamsız hatalar çıkıp duruyor.

Instagram'a Hoş Geldin hatasını nasıl düzeltebilirim?

Bu hata tamamen instagram'ın kendisinden kaynaklandığı için son kullanıcılar olarak biz düzeltemeyiz maalesef. Hatayı instagram'ın düzeltmesini beklememiz gerekiyor. Instagram sorunu düzelttiği zaman hesabınıza eskisi gibi sorunsuz bir şekilde girebileceksiniz.