Instagram bilinmeyen bir ağ hatası oluştu - 4 Eylül 2018

omercik (9418) 5 yıl önce sordu

Instagram'a giriş yapamıyorum. Instagram hesabıma giriş yapmaya çalışırken "bilinmeyen bir ağ hatası oluştu" diyor hesabıma giriş yapamıyorum. Instagram'a ne oldu neden böyle giriş yapma hatası veriyor?

Instagram bilinmeyen bir ağ hatası oluştu ne anlama geliyor?

Instagram bilinmeyen bir ağ hatası oluştu çözümü var mı?

Toplam 1 cevap


omercik (9418) 5 yıl önce cevapladı

Instagram bilinmeyen bir ağ hatası oluştu sebebi nedir?

Instagram'da 1 saatten beri çeşitli hatalar var. Bunlardan birisi de bilinmeyen bir ağ hatası oluştu. Hesabınıza girmeye çalışırken "bilinmeyen bir ağ hatası oluştu" diyorsa endişe etmenize gerek yok. Hesabınızın çalındığını, tehlikede olduğunu falan düşünmeyin. Karşılaşılan bu hata, sosyal medya uygulamaları arasında en sorunlusu olan instagram'ın bitmek bilmeyen hatalarından sadece birisidir. Instagram'dan kaynaklı bir sunucu çökme probleminden ötürü instagram hesabına girmeye çalışırken "bilinmeyen bir ağ hatası oluştu" diyor, instagram'a giriş yapılmıyor.

Instagram bilinmeyen bir ağ hatası oluştu çözümü var mı?

Söylediğim gibi "bilinmeyen ağ hatası oluştu" instagram'ın kendisinden kaynaklı bir problem olduğu için bunu yine instagram düzeltecek. Yani kullanıcı olarak bizlerin yapabileceği bir şey maalesef yok. Bilinmeyen bir ağ hatası oluştu problemini instagram en kısa zamanda düzeltecektir. Düzelene kadar beklemeniz gerekiyor.