Instagram'da birinin beni takip etmeyi bırakmasını nasıl sağlarım?

pelinny (863) 10 yıl önce sordu

Instagram'da birinin beni takip etmeyi bırakmasını nasıl sağlarım? Kişinin profiline gidip kendim takip etmeyi bırakabiliyorum. Fakat o kişinin beni takip etmesini nasıl engelleyebilirim?

Toplam 1 cevap


pelinny (863) 10 yıl önce cevapladı

Instagram'da bir kişiye sizi takip etmeyi bıraktırmanın tek yolu vardır; o kişiyi engellemek.

Instagram'da birinin sizi takip etmesini engellemek için öncelikle kişinin profiline gitmelisiniz.

Instagram'da kullanıcının profiline gitmek için Keşfet butonuna tıklayın ve Arama Çubuğuna takibi bırakmak istediğiniz kişinin kullanıcı adını veya adını girin.

Profilde sağ üst köşedeki üzerinde üç nokta olan butona dokunun ve 'Kişiyi Engelle' / 'Block User' butonuna dokunun. Size emin olup olmadığınızı soracaktır. 'Evet, eminim' / 'Yes, I'm sure' diyerek engelleme işlemini tamamlayınız. Engellediğiniz kişi artık sizi takip edemeyecek dolayısıyla paylaştığınız fotoğraf ve videolarınızı göremeyecektir.

Instagram'da engellediğiniz kişiye kesinlikle bu durum bildirilmez.

Instagram'da engellemiş olduğunuz kişinin engelini kaldırmak için öncelikle yukarıda anlatıldığı şekilde kişinin profiline gitmelisiniz.

Profilde sağ üst köşedeki üzerinde üç nokta olan butona dokunun ve 'Engeli Kaldır' / 'UnBlock User' butonuna dokunun. Size emin olup olmadığınızı soracaktır. 'Evet, eminim' / 'Yes, I'm sure' diyerek engel kaldırma işlemini tamamlayınız.