Instagram e-postamı hatırlamıyorum

pervinsertt (1) 8 yıl önce sordu

Merhaba benim instagramımda profili düzenle kısmında sürekli bir ünlem işareti çıkıyordu ve tıkladığımda sorunun ne olduğunu göstermiyordu bi anda güvenlik için şifrem değiştirildi ve ben hangi e posta ile açtığımı hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Toplam 2 cevap


murat (12492) 8 yıl önce cevapladı

Instagram kullanıcı adınızı mıbiliyor musunuz? Bilmiyorsanız, Instagram kullanıcı adınızı sizi takip eden birisinin hesabından görebilirsiniz. Sizi takip eden bir arkadaşınıza sorabilirsiniz.

Daha sonra instagram email adresinizi görmek için şunları yapın:

  1.  https://instagram.com/accounts/password/reset/ hesabını ziyaret edin.
  2. E-posta veya Kullanıcı Adı bölümüne Instagram kullanıcı adınızı yazın.  
  3. Daha sonra karşınıza Teşekkürler! Şifreni sıfırlamak üzere gönderilen bağlantı için lütfen (m**********r@gmail.com) adresini kontrol et. şeklinde bir mesaj gelecek buradan email adresinizin ne olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Bu şekilde instagram email adresinizi öğrenebilirsiniz.

Düzenleme: Eğer Intagram hesabınız çalındıysa Çalınan, hacklenen Instagram hesabı nasıl geri alınır? linkinde anlatılanları yapın.

pervinsertt 8 yıl önce

Bunu denedim fakat benim orda yazdıkları gibi bi hesabım yok hesabımın çalındığını düşünüyorum farklı yöntemlerle benim e posta adresim p ile başlayıp p ile bitiyorken onların bana dedikleri p ile başlayıp n ile bitiyor anlatmak istediğim bu oyle hesabım olmadığı halde nasıl oyle hesaba gönderebiliyorlar

murat 8 yıl önce

Cevabımı düzenledim. Instagram hesabınız çalındıysa yapılması gerekenleri yazdım.

pervinsertt (1) 8 yıl önce cevapladı

çok teşekkür ederim yaptım e postada bi güvenlik numarası verdiler ve bunu el yazısı ile yazıp fotoğraf çekip atın dediler onu napıcaz kendimle birliktemi çekicem yoksa sadece yazdığım yazıyımı çekicem? 

murat 8 yıl önce

Yazdığınız yazıyı gönderseniz yeterli

pervinsertt 8 yıl önce

Ben o resmi gönderdim fakat bidaha cevap gelmedi neden bir bilginiz var mı?

murat 8 yıl önce

Biraz beklemeniz gerekebilir. Hemen cevap gelmeyecektir.