Instagram güvenlik kodu sorun oluştu hatası

kullanici907153 (1) 4 yıl önce sordu

hesabıma girdim ve olağanüsytü giriş hatası aldı maılme kod geldı guvenlık kodunu yazdım 5 saatır uzgunuz sorunn oluştu sonra dene hatası alıyordum son saattede ara ara kod yanlıs yada aynen bu hatayı yebnıden verdı giremiyorum hesbaıma lutfen yardım edın nerdne kıme sorcam nasıl duzelır ınanın hıc bılmıyorum anlamam

Toplam 3 cevap


hakan (15424) 4 yıl önce cevapladı

Görünen o ki şua aralar instagram ile ilgili bir sorun var ve bunu senin gibi herkes yaşıyor: Instagram kodu girerken sorun oluştu diyor

alattin (16999) 4 yıl önce cevapladı

Bunun Instagram'ın üzerinde çalıştığı yeni güncelleme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Instagram hack edilen hesapların daha kolay geri alınabilmesi için uygulamada bazı yenilikler yapacak.

Çalınan Instagram hesaplarının geri alınabilmesi, hesap kurtarma yapabilmek için yeni bir yol üzerinde çalışıyorlar. Yeni yöntemse size orijinal email hesabı, telefon numarası gibi sorular sorulacak ve sonrasında 6 karakterli bir doğrulama kodu gönderilecek. Oluşan sorun bundan kaynaklı olabilir.

kullanici907153 (1) 4 yıl önce cevapladı

aslında bana kod gelıyor 6 karakter maıle ve yazıyorum o koda ya yanlış dıyor ya da uzggunuz sorun oluştu hatası cıkıyor ılgınc bır sekılde. 

 

alattin 4 yıl önce

Şuan görünen o ki bu şekilde mail ile gelen 6 karakterli güvenlik kodlarında bir sorun var. SMS ile gelenler çalışıyor.