Kendisi (boyutu) küçük görev ve fonksiyonları büyük ücretsiz programlara kolaylıkla nasıl ulaşılabilir?

temmuz (12505) 9 yıl önce sordu

Web'de böylesi kendisi küçük ama önemli görevler yapabilen uygulamalara zaman zaman rastlamaktayız. Ancak bunlar genellikle toplu değilde tek tek bulunabilmekte ve uygulamaya dair yeterli bilgilendirmelerde yapılmamaktadır.

Bu küçük ama önemli araçları yeterli bilgilendirmeleri ile birlikte toplu halde bulmamız mümkünmüdür?

hakan 9 yıl önce

Temmuz Merhaba, faydalı paylaşımlarınız için öncelikle teşekkürler. Bu paylaşımlarınızı önce soru olarak yazın, daha sonra cevap yaz bölümünden cevap yazın ve son aşamada cevap olarak kabul et butonuna tıklayarak kapatın.

temmuz 9 yıl önce

Merhaba Hakan. Söylediğin değişikliği yapmaya çalıştım. Soru bölümündeki anlatımı kopyalayıp cevap olarak yapıştırdım ama soru bölümündeki anlatımı silemedim, değişiklik yapamadım. Ne zormuş bu sitede mesajları editlemek. Şaka bir yana en az 10 güvenirlilik puanı istiyor değişikliğe izin için. Benimse 6 puanım var. Bana bir defaya mahsus iltimas geçin ve 6 buanı 10'a yükseltin. Ondan sonrada puan falan istemiyorum, hep 10'da kalsın. Yeterki gerektiği hallerde serbestçe değişiklikler yapabileyim. :_)

hakan 9 yıl önce

Kendi sorunuzu düzenlemek için bir güvenilirlik puanına ihtiyacınız yok, bir karışıklık olmasın?

temmuz 9 yıl önce

Birkaç defa denemiştim. Bir defasında yeni bir soru sorabilmeniz için en az 10 puan gerekmektedir şeklinde (buna benzer) bir mesajla engellendim diğer denemelerimdede anlayamadığım etiket sorunlarıyla karşılaştım (değişikliği kaydetmek istedimde etiket eklemeye zorlanıyor ve eklediğim haldede kaydedilmiyordu.). Puanım artmış ve bahsettiğim problemlerde kaybolmuş. İstediğimde buydu. Artık puanım artmasada olur. :-)

Toplam 1 cevap


temmuz (12505) 9 yıl önce cevapladı

http://www.chip.com.tr/galeri/boyundan-buyuk-isler-yapan-25-kucuk-arac_3241.html 

Yukardaki adres, 'boyundan büyük işler yapan' 25 küçük araca ulaşmak için hazırlanan bir galerinin başlangıç sayfasıdır. Sayfalarda ilerlendikçe her sayfada yeni bir aracın arabirim görünümüne ve araç hakkındaki özet bilgiye ulaşılacaktır.