Krutt N95 FFP3 Korumalı Virüs ve Bakteri Maskesi nasıldır?

Anonim (156) 4 yıl önce sordu

Ortamlar malum Koronavirüs yüzünden artık maskesiz çıkamaz olduk. Yaptığım araştırmalarda N95 FFP3 özellikli maskelerin işe yaradığını okudum. İnternette de yıkanabilir Krutt N95 FFP3 maske gördüm. Yıkanabilir olması yani tekrar kullanılabilir bir maske olması açıkcası hoşuma gitti. Alan ya da kullanan var mı? bilgi verirseniz sevinirim.

Toplam 2 cevap


hakan (15424) 4 yıl önce cevapladı

Krutt N95 FFP3 maskelerden aldım.  Kullanıyorum. Genel olarak yüze iyi oturuyor. Tek tip boyu var. Ama kafanız büyükse çene kısmı biraz açıkta kalabiliyor.

Kaynar su ile yıkayarak, kaynamış suda 1 dakika bekleterek tekrar kullanılabiliyor.  Fakat kaynamış su konulduğunda maskenin burun koruma plastii yerinden çıkıyor. Burası biraz uyduruk olmuş.  Burun kapatma plastiği yapıştırıcı ile maskeye tutturulmuş. Doğal olarak kaynamış su dökünce yapıştırıcı eriyor. Ben tekrardan üzerine koyup bastırdım tekrar yapıştı. Onun dışında kullanımı pratik.

Tekrar kullanılabilir olması güzel. İlk geldiğinde medikal bir koku oluyor. Bu da normal. Bir süre sonra koku gidiyor. Dediim gibi tek sıkıntı burun kapatma plastiği bölümü çok dandik ve hemen düşüyor.

murat 4 yıl önce

Ben de bundan aldım nereden aldın sen @hakan ?

hakan 4 yıl önce

N11 satıyordu oradan bulmuştum @murat

murat (12492) 4 yıl önce cevapladı

Ben de bu markadan aldım. Genel olarak iyi ama @hakan ın dediği gibi burun kısmındaki plastik aparat çıkıyor. Burası çok ucuz olmuş.

Metro, Otobüs filan çok kullanıyorsan maske takmak mantıklı.  Bir kaç kez yıkadım formunda bozulma olmadı.