movie browsing nedir?

hakan (15424) 5 yıl önce sordu

movie browsing nedir?

Google Chrome movie browsing  uzantısı ne işe yarar?

movie browsing uzantısı nasıl kaldırılır?

Toplam 1 cevap


hakan (15424) 5 yıl önce cevapladı

Chrome movie browsing uzantısı nedir?

movie browsing, film arama ve tanıtım videolarını izleme uzantısıdır. movie browsing üzerinden film izleme ve indirme yapılamaz.

Google Chrome tarayıcısına eklenen movie browsing istenmeyen bir tür chrome eklentisidir. İstenmeyen diyorum çünkü genel olarak yanlışlıkla tıklanan indirme linkleri ve reklamlar üzerinden kurulur.

Herhangi bir indirme sitesindeki fake yani sahte indirme linklerini tıkladığınızda sizi movie browsing gibi istenmeyen bir uzantıyı indirme sayfasına yönlendirebilir.

Uzantıyı çalıştırdığınızda ve bir filme tıkladığınızda www.getmedia.today/movies/ sitesine yönlendirilirsiniz. Buradan fimlere ait fragmanları izleyebilirsiniz.

movie browsing kaldırma

Movie browsing uzantısı Chrome tarayıcısına genelde Media Start uzantısı ile birlikte yerleşir. Kaldırırken hem Movie Browsing hem de Media Start uzantısını kaldırmalısınız.

  1. Google Chrome tarayıcısını açın.
  2. Tarayıcı adres satırına şunu yazın
    chrome://extensions/
  3. Daha sonra movie browsing ve varsa Media Start eklentisini bulun ve kaldırın.
  4. Chrome tarayıcınızı kapatın ve yeniden açın.

Bu işlemden sonra Google Chrome tarayıcı üzerinde movie browsing uzantısı artık çalışmayacaktır. İndirme yaparken sizi eklenti - uzantı indirmeye yönelten sitelerden uzak durmalısınız. Bu tür yönlendirmeler genelde reklam amaçlıdır.

Bu tür uzantıların izinlerine dikkatlice bakarsanız

  • Ziyaret ettiğiniz web sitelerindeki tüm verilerinizi okuma ve değiştirme
  • Yeni bir sekme açarken gördüğünüz sayfayı değiştirme

gibi yetkileri alırlar. Bu da başta arama motoru olmak üzere, açılış sayfanız gibi pek çok şeyi değiştirebilirler anlamına gelir.