Ne yazık ki, bizim bu ek belgeleri gözden geçirdiğimiz süre içerisinde hesabınıza erişemeyeceksiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

pekel (1) 4 yıl önce sordu

Ne yazık ki, bizim bu ek belgeleri gözden geçirdiğimiz süre içerisinde hesabınıza erişemeyeceksiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Size olabildiğince hızlı bir şekilde dönüş yapacağız.     sormasus7@gmail.com     facebook mu aç  teşekkür ederim ? ?

Toplam 3 cevap


murat (12492) 4 yıl önce cevapladı

Bir de ne anlatmak istediğini anlayabilsek ne güzel olacak. Derdini bizim anlayacağım şekilde anlatmalısın. Yoksa sana yardımcı olamayız.

bl4lev (790) 4 yıl önce cevapladı

Facebook doğrulama için yolladığınız bilgileri kontrol etmek için sizi bekletiyor onlar kontrol edene kadar bekleyin 2 3 gün kontrol bittikten sonra ulaşabilirsiniz.

Kimlik bilgilerini göndermen gerekiyor doğru şekilde gönderdiğinizden emin olun uygun şekilde yaptığınız zaman seri şekilde geri dönüş yapılacaktır

@pekel

pekel 4 yıl önce

teşekkürler

pekel 4 yıl önce

Sürekli kimlik istiyor bilgileri veriyorum ama sonuç değişmiyor bana yardım edin. teşekkür ederim anlayaşınız için. Hesabıma giriş yapılmıyor 2 yıldır uğraşıyorum böyle bir bilgilendirme geliyor: Ne yazık ki, bizim bu ek belgeleri gözden geçirdiğimiz süre içerisinde hesabınıza erişemeyeceksiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

pekel 4 yıl önce

kimlik doğrulamayı bilmiyorum sıkıntı orda

pekel 4 yıl önce

eskiden bunun yerine kimlik doğrulama geliyordu şimdi bu yazı geliyor ? Ne yazık ki, bizim bu ek belgeleri gözden geçirdiğimiz süre içerisinde hesabınıza erişemeyeceksiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Size olabildiğince hızlı bir şekilde dönüş yapacağız.

pekel (1) 4 yıl önce cevapladı

bekliyorum 2 gün oldu