Nox App Player işlemci çekirdeğini arttıramıyorum

bcsevimli (1) 6 yıl önce sordu

Nox Player kullanmaya başladım daha daha performanslı çalışması için "Settings" kısmından "Performance Settings" kısmına girdiğimde 4 çekirdikli işlemciye sahip olmama rağmen "Custom" kısmını seçip 2-3 yazıyorum fakat sadece 1 çekirdek kullanabiliyorum.NoxPlayer'i başlattığımda 1 çekirdekli olarak gözüküyor bunun için ne yapılmalı ?

Toplam 2 cevap


omercik (9418) 6 yıl önce cevapladı

4 çekirdekli işlemciniz var ama bunu ağırlıklı olarak bilgisayarınızın da kullanması gerekli. O yüzden sadece 1 çekirdek seçmenize izin veriyor olabilir. Nox App Player bilgisayar özelliklerinize göre kendini ayarlar zaten. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok aslında.

murat (12532) 6 yıl önce cevapladı

işlemcini yazarsan kaç çekirdeği var daha iyi anlarız. Normalde kaç çekirdeğin varsa onu kullanabiliyor olman gerekir.  Nox player buna izin veriyor.

Core ve Threat olayını karıştırıyor olabilir misin? Örneğin benim pc 4 core 8 threat.  İşlemcinin modelini yazarsan daha iyi olur.  Ayrıca Performance Settings > High bölümünde kaç core gösteriyor? Burada zaman kaç çekirdeğin varda onu gösterir.

bcsevimli 6 yıl önce

İşlemci : AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz > dxdiag kısmında işlemci bölümünde yazan bu Performance Settings>High bölümünde yazan ise 1 core CPU, 2048 MB Memory yazmaktadır.