Oops, an error occurred Instagram sorunu - 14 Ocak 2020

alattin (16999) 4 yıl önce sordu

Instagram'da aniden Oops, an error occurred hatası almaya başladım. Sorunun sebebi ne olabilir? Instagram'a giremiyorum. Beyaz ekran üzerinde Oops, an error occurred hatası alıyorum.

Toplam 1 cevap


alattin (16999) 4 yıl önce cevapladı

14 Ocak 2020 tarihinde Unfollower yani Takibi bırakanlar türü uygulama kullanan Instagram kullanıcıları hesaplarına erişememeye başladılar. Görünen o ki  bu tür uygulamalar kullanan kullanıcıların hesapları Instagram tarafından banlandı yani engellendi.

Eğer siz de instagram'a girerken beyaz ekran üzerinde Oops, an error occurred hatası alıyorsanız hesabınız engellendi demektir.  Bu engel geçici de olabilir kalıcı da bunu kimse bilemez.

Eğer geçici bir engelse 15 gün içinde tekrar hesabınıza erişebilirsiniz. Kalıcı bir engelse tekrar o hesaba erişemezsiniz. Sayfanıza erişim engellenir de daha sonra ilerleyen zamanlarda hesabınız kapabılır.

Şuan için instagram beyaz ekran Oops, an error occurred hatası alan kullanıcıların tek yapabilecekleri beklemek. Bu sırada unfollowers apk , takibi bırakanlar apk yükleyen varsa mutlaka bu uygulamaları kaldırsın ve telefonunu virüs taramasıdan geçirsin.