portal sepeti hakkında sorum olucak

efecan375 (9) 9 yıl önce sordu
C:\Users\[KullanıcıAdınız]\AppData\Roaming\ntsvc  (İngilizce)
C:\Kullanıcılar\[KullanıcıAdınız]\AppData\Roaming\ntsvc (Türkçe)  bilgisayarım win8.1 c ye geliyorum kullanıcılara geliyorum tüm kullanıcılara bakıyorum appdatadan sonra roaming gelmiyor portal sepetini silmem için bu adımı geçmem lazım ne yapmalıyım ? 

Toplam 2 cevap


temmuz (12505) 9 yıl önce cevapladı

Virüs sebebiyle "korunan sistem dosyası" şekline dönüşmüş olabilir. Klasör Seçeneklerinden korunan sistem dosyalarını görünür hale getirmeyi deneyebilirsin. Korunan sistem dosyaları, sadece gizli dosyalar görünür yapılarak görünemez. Ayrıca başta söylediğimide yapmak gerekir. Roaming klasörü korunan sistem dosyası değildir ama bazı virüsler değişik dosyaları bu hale çevirebilmektedirler.

Edit: Tüm kullanıcılara geliyorum demişsin, Ona değil PC'de kullanıcı ismine geleceksin. Orada başka hangi kullanıcılar var? Hepsine tek tek bak, Roaming klasörünü göreceksin.

Gizli dosyalar ayarları - Windows 8.1 (resim)

 

efecan375 (9) 9 yıl önce cevapladı

görünür hale nasıl getiricem dosyaları bilgin varmı acaba ?

efecan375 9 yıl önce

hepsine tek tek baktım hiçbirinde yok

temmuz 9 yıl önce

Gizli dosyaları göster işaretlediğin yerin yanında, en sağda "Seçenekler" düğmesi var onun alt kısmındaki çentiğe tıkla. "Klasör arama ve değiştirme seçenekleri"ni güreceksin (Windows 8.1) . İşin bitince bu ayarları eski haline getirmeyi unutmamalısın.

efecan375 9 yıl önce

SENDEN TEK BİŞEY İSTİYORUM GİZLİ DOSYALARI NASIL AÇIĞA ÇIKARIRIM ?

temmuz 9 yıl önce

Çocuğum, appdata klasörünü görebildiğine göre senin gizli dosyarın zaten görünür halde :-) Neyse, mesajımın altına resim ekleyeceğim orada yerini gösteririm.

temmuz 9 yıl önce

Ekledim resmi, oradan bakar ve bulabilirsin.

efecan375 9 yıl önce

eywallah dayı sağolasın hallettimde bi sorunum var başlık açamıyorum yardım edermisin virüs yok ama yavaş düne göre bilgisayarı yavaşlatan dosyaları gereksizleri bulup silebilecek proğram varsa yorum olarak atarmısınız alert kusura bakma başlık atamıyorum çok gerekli bilgisayarım çok yavaşladı virüs yok tarattım ama düne göre çok yavaş bana

efecan375 9 yıl önce

kopyala yapıştır yaptım alert diye birisi başlık açmıştı onunkine yazdım