Samsung Galaxy J7 Core mi ? General Mobile GM 8 mi?

mat7 (341) 6 yıl önce sordu

Hangi telefonu tavsiye edersiniz ?

Samsung Galaxy J7 Core mi ?

General Mobile GM 8  mi ?

Marka vermede sakınca varsa soruyu kaldırabilirsiniz.

 

toprak34 6 yıl önce

@mat7 lütfen soru başlığını güncelle. "Tlf" değilde "telefon" sözcüğünü kullan.

mat7 6 yıl önce

Bana gerek kalmamış siz güncellemişsiniz teşekkürler. @toprak34

Toplam 1 cevap


murat (12492) 6 yıl önce cevapladı

Bu linkte Samsung Galaxy J7 Core - General Mobile GM 8  karşılaştırmasını bulabilirsiniz:  Samsung Galaxy J7 Core - General Mobile GM 8  karşılaştırma

Bellek ve dosya depolama kapasitesi olarak General Mobile GM 8 daha iyi. Aslında ufak farklarla General Mobile GM 8 daha iyi ve alınabilir bir telefon. Ayrıca General Mobile GM 8  daha güncel bir Android sürümüne sahip (Android 8.0 Oreo)

Yine General Mobile GM 8  ön kamerası 13MP, bu değer Samsung Galaxy J7 Core'da 5MP. 

Yukarda ufak farklarla General Mobile GM 8  daha iyi dedim ama aslında baya da fark varmış.  Her şekilde General Mobile GM 8  daha iyi ve güncel bir telefon.

 

 

mat7 5 yıl önce

Bir hafta geçikmeyle teşekkürler . Çok güzel açıklamış karşılaştırmayı sunmuşsunuz . Bir şey daha açıklayabilir misiniz rica etse bu frakans durumu telifonun çekiş özelliğinimi yansıtıyor ? CPU Frekansı 1.4 GHz 1.6 GHz @murat (7167)

murat 5 yıl önce

@mat7 CPU frekansı telefonun hızını etkiler. 1.4 Ghz ile 1.6Ghz arasındaki farkı hız olarak hissetmezsiniz bile. Çekiş gücüne bir etkisi yoktur.

mat7 5 yıl önce

@murat (7167) Anladım. Peki hız derken hangi hızı kast ediyoruz ? Tlfnda yapılan foto çekme vs gibi işlemlerin hızınımı kast ediyoruz ? Birde bu tlfna word yazıma programı yüklenirmi acaba ?

murat 5 yıl önce

@mat7 hız derken, telefonun açılıp kapanması, programların çalışma hızını kast ediyorum. Word ya da benzeri program elbette yüklenebilir.

mat7 5 yıl önce

Çok teşekkürler. Çok faydalı oldunuz bana. Bilginize emeğinize sağlık. @murat (7167)

murat 5 yıl önce

Faydalı olmasına sevindim, rica ederim @mat7