Samsung silinen mesajları geri getirme nasıl yaparım?

duyce (1) 5 yıl önce sordu

Merhaba Samsung Galaxy Note 8 telefonumda silinen mesajları geri getirmek istiyorum, nasıl yaparım? Telefonumda 2 hafta önceki SMS'leri kurtarabilir miyim? Ücretli bir program da olabilir, benim için çok önemli. Android telefonda silinen mesajları geri getirme nasıl yaparım?

Birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

Toplam 3 cevap


omercik (9418) 5 yıl önce cevapladı

Telefonda silinen SMS'leri geri getirebilmeniz için telefonunuz rootlu olmalıdır. Root hakkında detaylı bilginizin olup olmadığını ve telefonunuzun marka/modelini paylaşabilir misiniz ?

duyce (1) 5 yıl önce cevapladı

Cevap için cok teşekkürler. Programı kurdum ama yapamadim tekrar deneyecegim. Acaba ayrıntılı anlatım var mi nasıl yapılacağına dair. Ve ne kadar eskiye donuk mesajlar geri gelir acaba. Bunu bilmek mümkün mu teşekkürler

Root ilk kez duydum arastirirken . Telefon samsung note 8 . Öncelikle telfonu rootlamam mi gerekli acaba

omercik 5 yıl önce

Telefonunuz rootlu olmadığı için hangi programı kurarsanız kurun işe yaramayacaktır. Evet ilk önce telefonunuzun rootlu olması gerek. Ancak root öyle kolay yapılan bir iş değil. İnternetten telefonunuzun modeline uygun ilgili root dosyalarını bulup telefona flashlama (atma) gibi işlemler yapmanız gerek. Anladığım kadarıyla bu konulara yabancısınız. İsterseniz bir telefoncuya götürün telefonunuzu rootlamak istediğinizi söyleyin, rootlandıktan sonra tekrar bize ulaşın gerisini çok kolay bir şekilde hallederiz.

duyce 5 yıl önce

Çok teşekkürler . Tamam önce root isini halledeyim yazacagim. Peki eski smsler de geri gelir mi. 2 hafta önceki gibi yani bu konu hakkında bilginiz var mi

omercik 5 yıl önce

Eğer telefonunuza format atmazsanız gelir merak etmeyin. Ben zamanında 3-4 aylık SMS'lerimi geri getirdiğimi biliyorum. Root işini hallettikten sonra buradan veya instagram @farurhenho adresinden bana ulaşabilirsiniz. Yardımcı oluruz elimizden geldiğince. @duyce

duyce 5 yıl önce

Çok teşekkürler minnettar olurum :)

toprak34 5 yıl önce

@duyce Attığım linkteki konuyu denedin mi? Root atmak garantiyi götürüyor çünkü. Attığım konuda rootsuz anlatım mevcut.

omercik 5 yıl önce

@toprak34 O programın root gerektirmediğine kesin olarak emin miyiz? Verdiğin konudaki programın linkine tıkladım. Eğer root gerektirmeden çalışabilse sitede "no root" gibi bir ibare olması gerekirdi. Herhangir bir yerde göremedim bunu. Silinen dosyaları geri getirme yazılımları mantık olarak telefonda sisteme tam yetki erişimine ihtiyaç duyarlar, tam yetki erişimi de bir uygulamaya anca root ile verilebilir. Yani rootsuz çalışabileceğini sanmıyorum açıkçası.

duyce 5 yıl önce

İndirirken telefon numarası istiyor korktum açıkçası :) pcye indirmeye calistim o da simdi baktım farklı.bir program indirmişim. İndiriken telefon numarası istemesi normal degl mi. Cahilligime verin :)

duyce 5 yıl önce

@toprak34

duyce 5 yıl önce

Sitede kurulumuna dair yazi varmış tekrar deneyecegim

toprak34 5 yıl önce

@farurhenho Alattin abi konuda root erişimi gerektirmiyor yazmış.

omercik 5 yıl önce

İndirmek ya da kullanmak için telefon numarası istememesi lazım. Siz dikkatli bir şekilde tekrar indirmeyi deneyin. Eğer olmazsa bir telefoncuya götürüp root konusunda yardıma alırsınız. Sonra gerisi kolay zaten @duyce

duyce 5 yıl önce

İndirdim pcye ama lisans kodu istiyor bir bilginiz var mi

duyce 5 yıl önce

@toprak34

duyce 5 yıl önce

Usb ile ilgili uyari veriyor. Bu ayarı pcden mi yapıyoruz acaba biliyor musunuz @toprak34 @farurhenho

omercik 5 yıl önce

Program pro sürümü satın almanızı istiyor sanırım. @duyce

toprak34 5 yıl önce

https://uzmanim.net/soru/easeus-mobisaver-for-android-easeus-mobisaver-for-ios-nedir-nasil-kullanilir/80264 @farurhenho @duyce Farurhenho'nun dediği doğruymuş. Bu uygulamada root istiyormuş artık.

duyce 5 yıl önce

Kurdum usbyi de hallettim ama olmadi ne yazıkki

toprak34 5 yıl önce

@duyce Root gerekiyor sanırım.

duyce 5 yıl önce

Evet öyleymiş teşekkürler

toprak34 5 yıl önce

@duyce Root yüklendikten sonra Root'u kaldırırsan garanti tekrar geliyor diye bir yazı okumuştum fakat ne kadar doğru bilmiyorum.

duyce 5 yıl önce

Tamam teşekkür ederim araştıracağım