Tablet PC ön kamera hatası

dwyanewade (5) 7 yıl önce sordu

Kamera uygulamasını açtığımda arka kamera gayet iyi ve guzel çalışıyor. Ancak ön kameraya geçiş yapınca önce arka kamerada son anın görüntüsünde takılı kalıp dona kalıyor ve 5-10 saniye sonra da galeri durduruldu hatası veriyor. Bazen on kamerada kamera ugulamasını kapatıktan sonra hata veriyo ve girilmiyo ama yeniden başlatınca eski haline donup açılıyor. Sorun uygulamadan deil messenger,line gibi uygulamalarda da kullanılamaz halde (siyah bir ekran cikiyo) Sizce ne yapmalıyım? Bu arada tabletim rootlu

Toplam 2 cevap


blackheaven (728) 7 yıl önce cevapladı

Bi önceki yazında da tabletinde kulaklık sorunun varmış . Bence sen tabletine unroot yap . Bütün sorunların düzelicektir.

dwyanewade 7 yıl önce

Hocam rootlamadan once de boyleydi, ancak kulaklık sorunu sonradan başladı başlarda oyle deildi

ismailsarp (6010) 7 yıl önce cevapladı

Eğer tabletinizde fabrika ayarlarına döndürdükten sonra da direkt olarak  bu hatayı almaya başlıyorsanız, tabletinizde donanımsal hata olma ihtimali yüksek. Zaten messenger, line uygulamalarında da aynı sorunu yaşıyorum demişsiniz.Yani sorun yazılım ile çözülemeyecek durumda ise bunu teknik müdahale olmadan çözemezsiniz.

@blackheaven arkadaşın dediği gibi telefonunuza orjinal rom ve root olmayan sistemde de aynı durumları yaşıyorsanız bunun donanımsal bir sorun olduğunu düşünebilirsiniz.