Teamviewer WaitforConnectFailed hatası

alivecan (337) 5 yıl önce sordu

Teamviewer ile bir arkadaşıma bağlanmak istiyorum. Hata: Karşıdaki kişi ile bağlantı yok! Karşıdaki kişi sunucuya bağlı değil. Hata Kodu: WaitforConnectFailed yazıyor. Teamviewer ile bağlanamyorum sorun ne olabilir?

Toplam 4 cevap


alivecan (337) 5 yıl önce cevapladı

Bu sorunu şöyle çözdüm: Arkadaşımın bilgiayarında bir program çalışıyordu. Bu program buluta yedek atıyormuş. Ben Teamviewer ile bağlanmak istediğimde o program açıkmış ve tüm interneti kullanıyormuş. 5-6 defa WaitforConnectFailed  hatası aldım. Sonra bağlandım. Programı kapattıktan sonra bir daha WaitforConnectFailed  hatası almadım. Sorun onun internetinin çok yavaş olmasından dolayı oluyormuş.

murat (12492) 5 yıl önce cevapladı

Teamviewer WaitforConnectFailed hatası her iki kullanıcıdan biri farklı sürüm Teamviewer kullanılıyorsa çıkabiliyor. Ama öncesinde her iki kullanıcının bağlandı durumu aşağıdaki gibi yeşil yani bağlı görünmeli.

Her iki kullanıcıda da Bağlantı için hazır yazıyorsa bu her iki tarafta Teamviewer sunucularına bağlanabiliyor demektir. Fakat bir şekilde arada bağlantı sorunu oluşuyor.  Teamviewer WaitforConnectFailed hatasında ilk yapılması gereken her iki kişide aynı, son sürüm teamviewer kullanıyor mu kontrol edilmeli. 

Sen de arkadaşında Teamwiever'i yeniden indirin: Teamviewer indir

Daha sonra yeniden indirdiğiniz Teamviewer'ı çalıştırın.  Muhtelen sorun düzelmiş olacaktır. Teamviewer WaitforConnectFailed hatası devam ediyorsa, Teamviewer sunucularında sorun var demektir. Daha sonra tekrar denemelisin. Bu arada Teamviewer çok fazla soru çıkartabiliyor. Kısaca her iki taraf son sürümü kullanıyorsa sorun sizde olmayabilir. Teamviewer sunucuları çökmüş olabilir

 

darkcrak (5170) 5 yıl önce cevapladı

Teamviewer'i sil ve tekrar yüklemeyi dene Teamviewer  

İşe yaramassa Bilgisayarına hitmanpro yükle ve tara ve çıkan sonuçları bilgisayarından  kaldır

darkcrak 5 yıl önce

@murat şimdi oldu'mu?

ilkaybaki 5 yıl önce

@darkcrak, zaten @murat ilgilenmiş, ilgilenmiş soruya nasıl soru yazabiliyorsun?

darkcrak 5 yıl önce

@ilkaybaki özür dilerim ama belki benim yorumumu beğenecek ?

murat 5 yıl önce

@darkcrak evet şimdi uygun. Önemli olan kendi yaklaşımınla yardımcı olmaya çalışman. @ilkaybaki bir sorun yok. Herkes dilediği gibi cevap verebilir. Hatta birden fazla cevap olması iyidir.

ilkaybaki 5 yıl önce

@murat tamam.

darkcrak 5 yıl önce

@alivecan sorunun düzeldiyse neden çözüldü diye işaretlemiyorsun

hakan (15424) 5 yıl önce cevapladı

Teamviewer WaitforConnectFailed hatası bazen iki bilgisayardan birinin internet bağlantısı sorun olduğunda olabiliyor. Örneğin bağlanmak istenen bilgisayar o an download  ya da upload yapıyorsa WaitforConnectFailed hatası alınabiliyor. Bu karşılaştığım bir durum. Örneğin kullanıcılardan biri uTorrent programı açık bırakmış ve unutmuş. uTorrent arkaplanda bir yandan upload bir yandan download yapıyor. Tüm ağ bağlantısını kullanıyor. İşte bunun gibi durumlarda Teamviewer WaitforConnectFailed  hatası verebiliyor.  

Eğer indirme yapılmıyorsa kullanıcınıların adsl modemleri kapatıp açarak yeniden bağlanmayı denemeleri mantıklı olur.